Bumoto sahiplerinin, dikkat etmesini istediğim bir husus var. Hararet problemi yaşayan arkadaşların, radyatörlerini kontrol etmesini rica ediyorum. Baksınlar bakalım su damlatıyor mu? Facebook üzerinden görüştüğüm, ilk nesil calibre sahibi olan bir arkadaş bana hararet probleminden bahsetti. Ben de kendinesine bu sıkıntının fandan kaynaklanmayacağını, çünkü stok hal de hiç bir şekilde sıkıntı yaşamadığımı söyledim. Bir ihtimal dedim, radyatörün çatlamış olabilir mi, bir kontrol et dedim. Aynen tahmin ettiğim gibi, arkadaş kontrol ettiğin de, radyatörün su damlattığını görmüş. Radyatör de su kalmadığı veya azaldığı için, doğal olarak hararet tavan yapabiliyor.
Bu sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar olursa, kaynak ile bu sorunun önüne geçebilirler. Ben uğraşmayayım, kafam rahat olsun diyelenler ise, daha iyi bir radyatör yaptırabilirler. Benim yaptığım gibi. Eğer bu hususta diğer arkadaşlar da benzer sıkıntı yaşarlarsa, kronik tek problem radyatör olacak benim gözlemlediğim. Bir de diğer arkadaşların belirttiği, led gündüz sürüş farları.
Kullanıcıların da görüşlerini bekliyorum.
Saygılar.
Bu sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar olursa, kaynak ile bu sorunun önüne geçebilirler. Ben uğraşmayayım, kafam rahat olsun diyelenler ise, daha iyi bir radyatör yaptırabilirler. Benim yaptığım gibi. Eğer bu hususta diğer arkadaşlar da benzer sıkıntı yaşarlarsa, kronik tek problem radyatör olacak benim gözlemlediğim. Bir de diğer arkadaşların belirttiği, led gündüz sürüş farları.
Kullanıcıların da görüşlerini bekliyorum.
Saygılar.