Diğer Bu moto calibre 250cc

Bende lise sondayim body yapiyorum bende toz moz para vermedim çok iyi para biriktirdim ama onlara laptop, elektro gitar, 3-5 farklı telefon, yaz tatilleri vs vs hiç ettim şimdi yırtınıyorum :(
Ama calibreyi o kadar çok istiyorum ki bir şekilde bulunur para sorun değil. Tabi bu hep Soner abi sayesinde :)

Lan spor salonuna çevirdiniz buraları :p. Bu arada ben de mart ayında body'e başlıyorum. Hadi hayırlısı bakalım. Biscolata erkeği olduktan sonra bize bir V-Max iyi gider :D.

Benim biscolata erkegi olcak vaktim yok YGS-LYS hazırlanıyorum ama 24 hazirandan sonra yetişirim size :))

c67

Bumoto calibre için bagaj hacmi için bilgi verir misiniz?Birde kask takma yeri nasıl daha doğrusu var mı ?(Yoksa motorsikleti kapattığımızda yanımızda mı taşıyacağız?)Kaskların özel kilit bölümü oluyor ya arka koltuğun altında onu kast etmiştim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:04 ----------

Soner Bey bu marka piyasaya yeni girdi biliyorum.Sayenizde iyi bilgiler aldım bu motobisiklet hakkında.Bende ilk tercihimi bundan yana kullanmayı düşünüyorum.Bu cihaz hakkında düşüncelerimi iyice aydınlatınız size ve diğer kullanan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum ve paylaşımlarınızı merakla takip ediyorum.Youtube'dan Video paylaşımınız olursa motor hakkında çok sevinirim herhangi bir değişiklikte olsa bile

Bumoto calibre için bagaj hacmi için bilgi verir misiniz?Birde kask takma yeri nasıl daha doğrusu var mı ?(Yoksa motorsikleti kapattığımızda yanımızda mı taşıyacağız?)Kaskların özel kilit bölümü oluyor ya arka koltuğun altında onu kast etmiştim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:04 ----------

Soner Bey bu marka piyasaya yeni girdi biliyorum.Sayenizde iyi bilgiler aldım bu motobisiklet hakkında.Bende ilk tercihimi bundan yana kullanmayı düşünüyorum.Bu cihaz hakkında düşüncelerimi iyice aydınlatınız size ve diğer kullanan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum ve paylaşımlarınızı merakla takip ediyorum.Youtube'dan Video paylaşımınız olursa motor hakkında çok sevinirim herhangi bir değişiklikte olsa bile
Motorun bu konun önceki sayfalarında video ve fotoğraf paylaşımı mevcut eğer bunların dışında videolara ulaşmak isterseniz youtube'ta thesonpol nickli kullanıcının profilinde videolar mevcut.
saygılar..

c67

Youtube da baktım ama göremedim neyse biraz daha araştırayım.Bulamazsam gene haber veririm ilginiz için teşekkürler.

c67

baktım sadece ile sürüş ile ilgili var sadece neyse ben gene devam edeyim ilgine teşekkür ederim.

baktım sadece ile sürüş ile ilgili var sadece neyse ben gene devam edeyim ilgine teşekkür ederim.

Bagajın fotoğrafını çektim senin için.
imageira.jpg

soner yüzünden benimde alasım var =)
sonra para mı alıyon bumotodan =)
adamların reklama gerekleri yok. soner var

Belirteceğim linkten gerekli vidyolara ulaşabilirsiniz.

http://www.youtube.com/user/thesonpol

Oraya fazla değerli bişey koymayın bagaj amacıyla yapılmış bi yer değil gibi. Ruhsatı mesela koyarsınız bi bakmışsınız uçup gitmiş, nerden kaymış düşmüş şaşar kalırsınız :cherry:

Mengücüm oradan her hangi bir eşyanın düşeceği yer yok. Yani dileyen ruhsatını da koyabilir.

soner yüzünden benimde alasım var =)
sonra para mı alıyon bumotodan =)
adamların reklama gerekleri yok. soner var

Ben fabrikayı parça fiyatlarını öğrenmek için aradığım da, paylaşımlarınızı bilyoruz diyerekten, istediğim sorulara anında cevap alabiliyordum. Onlar da farkındalar :p.

Sonpol benim goprom çekim yaparken kafamı sağa sola hızla çevirince vizörü açıp kapayınca çok fazla gürültü patırtı kaydediyor. Zaten mikrofonu genel olarak düşük seviyede ses kaydediyor izlerken duyabilmek için sesi çok açıyorum o zaman da bu gümbürtüler patırtılar çok fazla geliyor kulağa. Acaba su geçirmez kutuyu kaparken peçete mi sıkıştırmalıyım kamera ile arka kapak arasına ?

Sonpol benim goprom çekim yaparken kafamı sağa sola hızla çevirince vizörü açıp kapayınca çok fazla gürültü patırtı kaydediyor. Zaten mikrofonu genel olarak düşük seviyede ses kaydediyor izlerken duyabilmek için sesi çok açıyorum o zaman da bu gümbürtüler patırtılar çok fazla geliyor kulağa. Acaba su geçirmez kutuyu kaparken peçete mi sıkıştırmalıyım kamera ile arka kapak arasına ?

Evet ses yapıyor her türlü. İstersen açık, istersen kapalı kapak kullan fark etmiyor. Sadece ses şiddeti azalıyor. Açıkçası onun çözümünü hiç araştırmadım. O rüzgarın kaynağı bulunursa, belki de dediğin gibi bir şeyle kapatarak önleyebiliriz. Araştırmak lazım. :)

calibre'yi 28 şubatta başlayacak olan motor fuarından almayı düşünüyorum fiyatlar gerçekten fark ediyor mu? yoksa hiç beklemiyim alıyım fuara motorumlamı gideyim :)

c67

teşekkür ederim kaskın kemerini kitleme bölümü var değil mi Burada?

dostum kask olayını bu kadar dert etme birde ss motor aldığını unutma motorun öncelikleri farkli

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar