merhaba arkadaşlar dün ihtibari ile 150cc olan lıfan motoru satmış bulunuyorum.simdi 250cc gecmek istiyorum ama ortalama 5bin tl var.sonpol arkadaş sayesinde anlatmalarından dolayı bu motora içim ısındı.motoru satmadan once aklımda honda cbr250 vardı devamlı ama sonpol arkadasın yazdıklarını gorunce bi anda kafam karıştı bıde para dolayından daha cok yoneldım bu motora. daha once çin malı motor kullandığım için sıkıntı etmıyorum bunu sadece motorumu satarken motorun pazarı olmadığı için bi süre sıkıntı cektim satmakta.şimdi fiyat ve artıları bakımından bu motora cok aklım yatıyor ama hondada dayanıklılık servis ve pazarı olmasından dolayıda aklım ondan bide fiyat tabi 250c duzgun bi makıne 8bin tlden başlıyor. o yuzden sizce ne yapmalıyım yenı kasa honda cbr125r mı 5 bın tl veriyim 2.el yoksa calibre mi ? yada dahada fazla para biriktirip honda cbr250r mı bakmalıyım ?
Buna kendin karar vermelisin. Honda'nın en büyük avantajı marka bilinirliği. Aynı fiyata daha iyi bir performans almak varken, 125'le yetinmek yine sizin kararınıza bağlı bir durum.
aylardır araştırıyorum ve öğreniyorum ve ilk günden itibaren aklımda calibre vardı. tbi ilk günler aklımda soru işaretleri olsa şuan bunlardan eser yok bunun üzerinde soner abinin etkisi çok büyük ve izmirde yaşamamda istemeden soner abiye yakınlık duymamı sağlıyor. kısmetse seneye dokuz eylül tınaz tepe kampüsünde calibremle birlikte okumaya başlıycam ve tabi kabul ederlerse fırsatım olduğu her an onlarla etkinliklere katılmak isterim ama şuan önümde maddi problemler var tabi yazın elime 15.000tl gibi bi para geçmesini beklediğim için ilk iş soner abiyle birlikte konaktan motorumu almak istiyorum umarım ozamana kadar calibreni satmazsın ve bi calibre ustasından onu öğrenme ve birlikte birkaç birsey ypmak isterim
saygılarımla..
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:20 ----------
bu arada bu konuyu okumaya sabah 9da başladım ilk sayfa harici öncesinde bakmamıştım en ince detaya kadar inceliye inceliye bu saate kadar uğraştım ve etkisini gördüm içimdeki calibre arzusunu ateşlediniz ve inanıyorumki o bi gün benim olucak..
Egehan merhaba.
Hakkında hayırlısı olsun inş. Ben mayıs, haziran gibi motorumu satmayı düşünüyorum. Hangi marka ve modeli alırsan al, elimizden gelen yardımı gösterir, seni yalnız bırakmayız merak etme. En kısa sürede tanışmak dileği ile, kib..