Merak edip 1. sayfadan girdim. 10 sayfaya kadar dayanabildim. Gözlerim yoruldu belim ağrıdı arkadaş

Benim Xtreme max 150 cc 17 krş yakarda, Calibre 250cc nasıl 16 krş yakabiliyor. Fizik kurallarına aykırı, hemen 2-3 adet isveçli bilim adamı bulup araştırma yapalım.
Bende GT250R sahibi biriydim. Şehiriçinde kollarım çok ağrıyordu. rahat değildim belki bana göre değildi. boyum 1.70 - 75 kg dana gibi delikanlıyım :mrgreen:
70 TL benzin koyuyordum. 270 km de bitiyordu. Diğer arkadaşlarımda cbf150-rks 150-ybr125 vardı. Adamlar bir kere full depo ben 2 kere benzin alıyordum.
Adamlar laf koymaya başlayınca hemen sattım. Gerçi bende pek rahat duran biri değildim. Sürekli abanıyordum. Bizim buralarda öküzde çok sinyalsiz bir den dönüyorlar.
Bi yere girmeden satıp kurtulayım dedim. 2 ay gibi tecrübem var. 2010 modeldi. İnsan yerine koyduğum bir arkadaşıma sürsün diye verdim.
redline girerekten 2 kişi 3. vitesde 140 km görmüştüm dahada gidiyordu. Allahtan ışıklara geldikde aşağıya atlayıp canımı kurtardım

Kendimi Farklılık adına cross a verdim ama senin anlatımların ve motorun tipinden dolayı geri dönüşe de razı gibiyim :sunny: