Diğer Bu moto calibre 250cc

sonpol dostum ne konuymuş ama ya bir paylaşmışsın patlamış gitmiş :queen: resimleri ve videoları beyenmekten yazıları okumaktan yoruldum valla:p
neyse geç de olsa hayırlı ugurlu olsun motorun tekerin düz bassın

habir de söylemeyi unutmuşum sesi çok süper gerçekten videoda böyle çıkıyorsa gerçekde duymak isterim sesini 600 cc 4 silindir gibi çıkıyor yüksek devirlerde :thumleft:

gece videonda 150 km giderken de gerçekten hiç kasmıyor çok rahat valla süpermiş motor :thumleft: ne yapsam gsr yi satıp birtane bundan mı alsam :silent:

İzmir İl Temsilcisi
Kardeşim merhaba.
Bende calibre almak isteyenlerdenim banka kredisi ile almak için başvurdum ama aynı iş yernide 6 ayı doldurmadığım için red yanıtı geldi. konyada ikamet ediyorum. senin bahsettiğin şu Ankaradaki mağaza elden 400 tl taksit mi yapıyor? (senet vs vs.) yoksa sadece kredi kartımı? ben anlamıyorum 7-8 bin lirayı kartla nasıl çekecez ya da hangi banka bu kadar limitli kredi kartı veriyor bilgisi olan varsa bir yardımcı olsun :(

senetle vermıyorlar tahmınım. kredi kartınıda 8 bin liralık word yada yapı kredı alıcaksın ordan 400 400 cekicekler . ankaradaki bayi izmirde anlaştıgı firma var. gidip izmirden elden alıyosun.senet konusunda emin degilim aslında bi ara sor ama senetle verseydı yazardı yani... ayrıca banka kredi olarak vermesi gerek 3 ayı doldurduysan neden sana 6 aylık zaman biçmişler anlamadım

Öncelikle herkese merhaba ve Sonpol'e teşekkürler..
Gerçekten 10 numara bi motor tanıtımı yapmış emeğine sağlık, calibre ile ilgili paylaşımlarının devamını merakla bekliyorum. En kısa zamanda bi calibre almayı düşünüyorum fakat sanırım benim
bulunduğum ilde (Gaziantep) bu-motonun bayii'si yok malesef. Düzenli servis bakımlarını yaptırmak sorun olucak benim için. Bu konuda bana bi önerin olabilirmi? Geç de olsa hayırlı ugurlu olsun
motorun tekerin düz bassın, yardımın için şimdiden teşkler..

Öncelikle herkese merhaba ve Sonpol'e teşekkürler..
Gerçekten 10 numara bi motor tanıtımı yapmış emeğine sağlık, calibre ile ilgili paylaşımlarının devamını merakla bekliyorum. En kısa zamanda bi calibre almayı düşünüyorum fakat sanırım benim
bulunduğum ilde (Gaziantep) bu-motonun bayii'si yok malesef. Düzenli servis bakımlarını yaptırmak sorun olucak benim için. Bu konuda bana bi önerin olabilirmi? Geç de olsa hayırlı ugurlu olsun
motorun tekerin düz bassın, yardımın için şimdiden teşkler..

Öncelikle aramıza hoş geldin ve iyi dileklerin için teşekkür ederim :).

Sitelerinden baktığım da satış yapan bir bayi görememiş olsam da, Gaziantep'te bumoto'nun servisi bulunmakta.

http://www.bu-moto.com/servisDetay.aspx?id=437

Kendileri ile bir görüşün. Alacağınız yanıtlara göre kendi kararınızı verirsiniz. Hakkınız da hayırlısı olsun :).

İzmir İl Temsilcisi
arkadaşlar bugun soner ve arkadaş gurubuyla buluştum kendısı bu motonunu reklamcısı falan degil kafanızda soru işareti kalmasın :D bilinçli bir calibre 250 sahibi hiç bir çıkarı geliri olmadan bizleri bilgilendırıyor nasipse birgün gezilerine bende katılacagım herkeze sevgiler :)

arkadaşlar bugun soner ve arkadaş gurubuyla buluştum kendısı bu motonunu reklamcısı falan degil kafanızda soru işareti kalmasın :D bilinçli bir calibre 250 sahibi hiç bir çıkarı geliri olmadan bizleri bilgilendırıyor nasipse birgün gezilerine bende katılacagım herkeze sevgiler :)

Grubumuza katılan, bir daha çıkamaz Cem :p. Her zaman bekliyoruz :). Haberleşiriz.

İzmir İl Temsilcisi
benim için sorun yok sizleri görünce dahada şevklendim sabaha kadar motor sohbeti yapmaktan sıkılmam :) tabiki haberleşelim :) beyaz calibre geliyor inş az kaldı :)

benim için sorun yok sizleri görünce dahada şevklendim sabaha kadar motor sohbeti yapmaktan sıkılmam :) tabiki haberleşelim :) beyaz calibre geliyor inş az kaldı :)

Ne o yine vaz geçmişsin kırmızıdan :p. Beyaz da oldukça şık duruyor. Bence aldığın da, keşke kırmızı alsaydım demezsin. Fakat ben bazen diyorum, acaba beyaz mı alsaydım diye :).

Arkadaşlar tüm forumları karıştırdım ama bu motorun siyahını göremedim. Sırf siyah renk olsa dehşet birşey olurdu. Siyah rengi var mı?

En kısa zamanda bu işi daha detaylı bi şekilde araştıracağım, ama bu-moto(ru) 'yu almamda en kilit nokta senin bu-moto hakkındaki paylaşımların olacak :)
bu arada gerçekten çok eğlenceli bi gezi ekibiniz var, fotoğraflara bakıpta imrenmemek mümkün değil :)

En kısa zamanda bu işi daha detaylı bi şekilde araştıracağım, ama bu-moto(ru) 'yu almamda en kilit nokta senin bu-moto hakkındaki paylaşımların olacak :)
bu arada gerçekten çok eğlenceli bi gezi ekibiniz var, fotoğraflara bakıpta imrenmemek mümkün değil :)

Teşekkürler. Hakkınız da hayırlısı olsun inşallah.

Öncelikle aramıza hoş geldin ve iyi dileklerin için teşekkür ederim :).

Sitelerinden baktığım da satış yapan bir bayi görememiş olsam da, Gaziantep'te bumoto'nun servisi bulunmakta.

http://www.bu-moto.com/servisDetay.aspx?id=437

Kendileri ile bir görüşün. Alacağınız yanıtlara göre kendi kararınızı verirsiniz. Hakkınız da hayırlısı olsun :).

Bu-moto'nun İstanbul'daki merkez şubesinden yetkili bir arkadaşla görüşme fırsatım oldu. Ocak gibi Gaziantep'e yeni bir bayii açılacak dedi ve inanın çok sevindim :)
Şu an burdaki servisin ise periyodik bakımlar ve yedek parça açısında yeterli olacağını söyledi. Asıl bomba ise 2013 te calibre'nin devam edeceğini ama aynı zamanda yeni
kasasınında piyasaya çıkacağını öğrendim, fiyat olarak biraz daha pahalı olabilirmiş. Umarım yeni kasada fan problemi fabrika çıkışında düzelmiş olarak gelir ve belkide enjeksiyonlu bi motorla karşılaşabiliriz :) Merakla bekliyoruz, umarım bu-moto(R) bizi şaşırtır :)

güzel makına aynısından bendede war kırmızı ben ona kızım diorum gerçı Antalyada İlk Alanda benımdır buarada :) Herkese Kazasız Belasız Sürüşler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar