Bu minibüse dikkat edin

arkadaşlar
1 saat önce sola sinyalsiz ve (ben gireceği yolun köşesini geçmişken) aniden dönüş yapan
bir araca çarpmamak için ani fren yaptım ve motoru yatırdım.
2 ayna ve sağ sinyal camı kırıldı.Bende birşey yok çünkü tam korumalıydım.Bu araç benim düştüğümü görmesine ve diğer araçların korna çalmasına rağmen durmadı ve kaçtı.
Karakola gittiğimde araca çarpma olmadığı için sigorta sirketinin hasar ödemediğini ancak zabıt tutularak kişisel mahkemeye verebileceğim söylendi.
Parçalar için sağolsun Aksaray Öncel'den Emre arkadaş ilgileniyor.Globalmotora faks çekip getirtecek.Bu durumda biraz motorsuz kalacağım.
34 VD 3346 plakalı beyaz mitsubishi minibüse dikkat..Trafik canavarı ve insan değil.Telefonunu bulamadım ancak adresi var.Bu araç sultançiftliğinde benim hayatımla oynadı.İstanbulun her yerinde olabilir.
Hepinize kazasız günler dilerim.

ZZR

Ümraniye Ramazan Aykut adına kayıtlı 34 VD 3346 plakalı beyaz mitsubishi minibüse dikkat.. keşke bu kadar deşarj etmeseydin.

arkadaşlar ölümden döndüm anlıyormusunuz.
ben direk ona çarpabilir veya minibüsün altına girebilirdim.
bu bilgileri isteyen herkes plakadan tesbit edebilir. işyerimin yanında olan olayda şahit ve çok kızgın arkadaşlarda var birde ben onları yatıştırıyorum.

ZZR1400KawaSaKi' Alıntı:
Ümraniye Ramazan Aykut adına kayıtlı 34 VD 3346 plakalı beyaz mitsubishi minibüse dikkat.. keşke bu kadar deşarj etmeseydin.

Sanırım deşifre etmeseydin demek istedin.

Bence az bile yapmış.

Aha bir kere de ben yazıyorum:

Ümraniye Ramazan Aykut adına kayıtlı 34 VD 3346 plakalı beyaz mitsubishi minibüse dikkat.

yalnız aracı kullanan mahlukat aracın sahibi olmayabilir. aracı sürenin kesin ramazan aykut olduğunu öğrenmeden kaskla adama dalmayın :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Tekrar geçmiş olsun gamas.

Hyosung topicinde de yazmışsın. Şu an son durum nedir ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
watercolours' Alıntı:
yalnız aracı kullanan mahlukat aracın sahibi olmayabilir. aracı sürenin kesin ramazan aykut olduğunu öğrenmeden kaskla adama dalmayın :)

ehliyetsiz motor kullanıldıgında sürenin yanısıra motor sahibinede ceza yazılıyor ya :silent: , sende ramazan aykut değilse onun içinde bir kafa fazla at :queen:

Bulursanız banada haber verin Yada daha kolayını yapın lavuğu bana verin. Gerisini bana bırakın. yan çanta çıkarmassam bu öküzün derisinden. birde öne sosis çanta ne derseniz kabul...

Geçmiş olsun.zor olacak ama sakin olmaya çalış,çünkü bu tür olaylar insanın ruh sağlığınıda yaralıyor.uykumdan adam boğazlarken uyandığımı bilirim.:cat:

O. evladı Ümraniye Ramazan Aykut adına kayıtlı 34 VD 3346 plakalı beyaz mitsubishi minibüs :farao: Çok geçmiş olsun dostum.

abi çok büyük geçmiş olsun.
böylelerinden çok çekiyoruz maalesef. keşke daha fazla yapabileceğimiz bişey olsa.
ZZR1400KawaSaKi, adam ölümden dönmüş seni yazdıklarına bak:farao:
dikkat ediyorum, başka başlıklarda da alakasız şeyler yazmışsın.
lütfen daha duyarlı ve hassas olmaya çalış.
biz hepimiz bir aileyiz burada. birimize yapılan yamuk hepimize yapılır. ne mal olduğu belli olan minibüs şöferlerini savunmanın hiç alemi yok:farao:

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.Allah kimseye kaza vermesin.
Ben adına kayıtlı kişinin ismini yazmıştım ve belirtmiştim.Kullanan kişi başkası olabilir.Bu yüzden tartışmaya sebep olduğum için üzüldüm ve ismi sildim.
İsteyen arkadaşta silebilir.Tşk.

geçmiş olsun arkadaşım böyle şerefsiz adamlar ülkemizde sürüyle biliyosun ve ne yazıkki elden fazla birşey gelmiyo

çok geçmiş olsun arkadaşım malesef trafikte biz motorcuları pek dikkate almıyorlar.İbrete alem olsun diye birkaç tanesini sallandıracaksın yolun ortasında bak bakalım birdaha yapıyorlarmı.Yahu bizimkide can bizde insanız.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar