Bu minibüse dikkat edin

gecmıs olsun bunun gıbı daha bır cogu var hangı bırını dovecen hangı bırını sıkayet edecen be kardes ayımı yok pıyasada

döv döv bitmiyolar ya yinemi neyse plakayı aldım bi ara görürsem indiririm onuda aşağı bi arkadaşın canını yakmışssın sen gel bakim buraya die uyuz oluyorum ya geçen beşiktaşta bi tanesi üstüme kırdı bile bile indirdim aşağı gel buraya hesabına kafasını önce kapı koluna sonra çamurluğa sonra janta vurdum tekrar kaldırdım ayağa baktım etraftan insanlar bakıyor esnafta tanıdık bırak git olm hastaneye göndeririz biz onu dedi adam 3 hamlede nakaut oldu ama direksiyon başındayken kendilerini sadrazam zannediyolar sonra sinirimi atamadan yere seriliyolar ona yanıyom :pr:

ZZR1400KawaSaKi' Alıntı:
ARKADAŞLAR BU MİNUBUSUn sahibini ve plakasını konu yapmaktan kaçınalım bu konu burda bitsin bence... Konu sahibi yine sen bilirsin

Ya arkadaşım ben senin şu mesajlarına ve konuya yaklaşımına bir anlam veremiyorum.

Burada ortak bir tepki ve böylesi bir trafik canavarının teşhiri sözkonusu .

Biz şu anda bu arkadaşımızla ilgili çok daha üzücü şeyler okuyor ve yazıyor da olabilirdik

Dostum Geçmiş Olsun ... Buna Benzer Bir Kazayi Ben Iki Kere Yaşadim çok şükür Ikisindede Ucuz Atlattim...neyseki Sana Bişey Olmamiş.kimileride Killiğina Yapiyolar...böyle .....lere Bi Ders Vermek Lazim.tekrar Ge.miş Olsun...

akalteke' Alıntı:
Bulursanız banada haber verin Yada daha kolayını yapın lavuğu bana verin. Gerisini bana bırakın. yan çanta çıkarmassam bu öküzün derisinden. birde öne sosis çanta ne derseniz kabul...
Dostum öncelikle çok geçmiş olsun.allah bidaha göstermesin.sen ucuz atlatmışsın "yargıç" nicli kardeşim ayakta iki kırık omuz kırık yatıyor hastanede

Akalteke dostummmmmm.
Her hayvandan deri çanta olmaz unutma.böyle kelitesiz hayvandan tuvalet kagıdı çok kaliteli çıkıyor diye duydum ama nekadar doğru bilmiyorummm:mrgreen: :mrgreen:

arkadaşlar 19 nolu mesajda demişimki:
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.Allah kimseye kaza vermesin.
Ben adına kayıtlı kişinin ismini yazmıştım ve belirtmiştim.Kullanan kişi başkası olabilir.Bu yüzden tartışmaya sebep olduğum için üzüldüm ve ismi sildim.
İsteyen arkadaşta silebilir.Tşk.

Kazayı yaşadıktan 1 saat sonra sinirlerim bozukken (hala bozuk) o ruh halimle yazdığım ilk mesajın geldiği yere bakın.Başlık açtığıma pişman oldum.
Hepinize saygılar.

Hani klasik bir söz vardır ya
"susma sustukça sıra sana gelecek"bugün bana dokunmayan yılan yarın dokunacak kimse kalmayınca bana gelecek.l
lütfen daha duyarlı olalım vurdum duymazlıktan.nemelazımcılıktan vazgeçelim.Bir an o kazayı yaşıyanın kendimiz olduğunu düşünüp öyle hareket edelim

geçmiş olsun...arkadaş ..sen ucuz atlatmışsın.. bir arkadaşımızda altındaki jipe güvenip hastanelik etmiş ib...biri..tekrar geçmiş olsun...

Arkadaşım büyük geçmiş olsun.
Bu arada birşey söylemek istiyorum bence o salatalıkları herkese ilan etmek en doğrusu zaten bu memleket duyarsız olmaktan bu hale geliyor plakayı bilirsek en azından gerekli müdahaleyi yapabiliriz vede bir şey daha söyleyeyim eğer 154 arayıp mevkisini bildirirsen anında cezayı basıyorlar ayrıca mahkemeyede vermeyi unutma. Tekrar geçmiş olsun...........

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gamas dostum ben senin üzüntünü paylaşıyorum... seni anlıyorum.. çünkü bende kaza atlattım...

ama bazıları msj sayılarını artırdıklarında kendilerini birşey zannediyor...

özellikle bu davranışı yapanları sezimlediğimde çok sinir oluyorum ve onlarla aynı ortamda olmaktan nefret ediyorum.... umarım ben derdimi anlatabildim

biraz okuyun öle çata pata boş sözlerle doldurcaksanız, size saygıyla selamlar ayrılırım burdan... geyik yapmayın paylaşım yapın, tecrübe arttırın.. ki forum, forum özelliğinde kalsın... beyin bulandırmayın burda

taş atıyorum aama anlayacak insan olduğunu zannetmiyorum bari isim yazayım ZZR1400KawaSaKi anlar belki :pr:

gamas' Alıntı:
arkadaşlar 19 nolu mesajda demişimki:
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.Allah kimseye kaza vermesin.
Ben adına kayıtlı kişinin ismini yazmıştım ve belirtmiştim.Kullanan kişi başkası olabilir.Bu yüzden tartışmaya sebep olduğum için üzüldüm ve ismi sildim.
İsteyen arkadaşta silebilir.Tşk.

Kazayı yaşadıktan 1 saat sonra sinirlerim bozukken (hala bozuk) o ruh halimle yazdığım ilk mesajın geldiği yere bakın.Başlık açtığıma pişman oldum.
Hepinize saygılar.

hayır kardeşim o sinirle falan değil sen bu yazıları yazamaya bilirdin. biz senin farklı bir haberini okuyor olabilirdik.afişe et.internetde yay,yapabildiğini yap.hatta adresi ver. acırsan acınacak hale düşersin.bu pezonun savunulacak veya hoşgörülecek birtarafı yok.bence dava et.sitede bilgi veren arkadaşlar var.uğraş.birazda o gay korksun:farao:

ZZR1400KawaSaKi' Alıntı:
traikde dert olan kim :)

sende çok alıngansın
trafikte dert olan: beyaz minübüslü p..........
sitede dert olan:beyaz minübüslü p.............
milleti birbirine düşüren:beyaz minübüslü p...........

haybeye tartışan birbirini kıran:sizler
ya kardeşim bir düşünün yarın birgün Allah korusun birinizin motoru yatsa beyaz minübüslü p........... mi yardım edecek size yoksa
haybeya tartışan sizler mi?
biraz rahat olun yaw!!!!
beyaz minübüslü p..........:farao:

sizler:rendeer:
hadi öpüşün barışın

Önceliklle çok geçmiş olsun. İnşallah böyle öküzlerin sayısı gün geçtikçe azalır. Trafikte kudurup, o sinirle bir olay çıkartmamak elde değil. Ama biz yinede motor severler olarak sinirlerimize hakim olalım. Günün birinde öküzler cezalarını tabikide bulur..

Tartışmaya gelelim, sanırım zzr nickli arkadaşın yaşı küçük, biz büyükleri olarak görmezden gelelim. Eğer konu çok büyürse site yöneticilerinin dikkatini çeker.. Böyle konularda sinirlerimizi bozmayalım, hayat güzel, nefes almak güzel.. Sevgiyle kalın, saygılar..

içini dışını deşarj edin gavurun :queen: :queen: :queen: :queen:

Arkadaşlar ben başlığın ilk sayfasını okuyup bi noktaya takıldığım için geyik bir msj attım ama sonradan diğer kısımlarını okuyuncada hatalı olduğumu anladım, ilgili arkadaşa çok geçmiş olsun, ben de 2 teker ile olmasada 4 teker ile minibüs yüzünden kaza yaptım, bu minibüsçüler insan değil, olmadıkları gibi bizi de insanlıktan çıkarıyorlar...

Yine de deşarj olayına hala gülüyorum... :queen:

Son düzenleme:
akalteke' Alıntı:
Bulursanız banada haber verin Yada daha kolayını yapın lavuğu bana verin. Gerisini bana bırakın. yan çanta çıkarmassam bu öküzün derisinden. birde öne sosis çanta ne derseniz kabul...

Yerlerdeyim......:queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar