gecmıs olsun bunun gıbı daha bır cogu var hangı bırını dovecen hangı bırını sıkayet edecen be kardes ayımı yok pıyasada
ZZR1400KawaSaKi' Alıntı:ARKADAŞLAR BU MİNUBUSUn sahibini ve plakasını konu yapmaktan kaçınalım bu konu burda bitsin bence... Konu sahibi yine sen bilirsin
Dostum öncelikle çok geçmiş olsun.allah bidaha göstermesin.sen ucuz atlatmışsın "yargıç" nicli kardeşim ayakta iki kırık omuz kırık yatıyor hastanedeakalteke' Alıntı:Bulursanız banada haber verin Yada daha kolayını yapın lavuğu bana verin. Gerisini bana bırakın. yan çanta çıkarmassam bu öküzün derisinden. birde öne sosis çanta ne derseniz kabul...
gamas' Alıntı:arkadaşlar 19 nolu mesajda demişimki:
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.Allah kimseye kaza vermesin.
Ben adına kayıtlı kişinin ismini yazmıştım ve belirtmiştim.Kullanan kişi başkası olabilir.Bu yüzden tartışmaya sebep olduğum için üzüldüm ve ismi sildim.
İsteyen arkadaşta silebilir.Tşk.
Kazayı yaşadıktan 1 saat sonra sinirlerim bozukken (hala bozuk) o ruh halimle yazdığım ilk mesajın geldiği yere bakın.Başlık açtığıma pişman oldum.
Hepinize saygılar.
ZZR1400KawaSaKi' Alıntı:traikde dert olan kim![]()
akalteke' Alıntı:Bulursanız banada haber verin Yada daha kolayını yapın lavuğu bana verin. Gerisini bana bırakın. yan çanta çıkarmassam bu öküzün derisinden. birde öne sosis çanta ne derseniz kabul...