Bu mesaja inanmayın !!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu mesaja inanmayın !!!

Cep telefonlarına Turkcell'den geldiği iddia edilen bir mesaj bir çok kişinin canını yaktı.

Turkcell'den gönderildiği iddia edilen mesaj da şöyle deniliyor.

"TURKCELL'den 2. Bahar kampanyası. Bu mesajı 1 saat içinde 25 kişiye gönder anında 250 kontör kazan. 5 mesajdan sonrası bedava. Daha çok gönder daha çok kazan"
Bu mesaj, yeni bir kampanya başladığını zanneden aboneler arasında hızla yayılıyor. Ancak Turkcell yetkilileri böyle bir kampanyaları bulunmadığı söylüyor.Zaten Turkcell'in resmi sitesinden yaplımış bir duyuru da yok.

ŞANLIURFA'DA 66 KONTÖR DOLANDIRICISI YAKALANDI

Şanlıurfa Polisi Tarafından "Kontör Yolla" Adı Verilen Operasyonla Gözaltına Alınan 66 Kişiden 10'u Tutuklandı.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Kontör Yolla" kod adlı operasyonla gözaltına alınan 65 kişiden 54'ü, tutuklanma talebi ile nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Mahkemeye sevk edilen şahıslardan 14'ü savcılık talimatıyla serbest bırakılırken, hakim karşısına çıkan 10 kişi ise kontör dolandırıcılığı suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Nöbetçi mahkemede yargılanan 44 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Polis, Türkiye genelinde vatandaşları arayarak kendilerini hakim, savcı, polis ve rütbeli kişiler olarak tanıttıktan sonra kontör dolandırıcılığı yaptıkları öne sürülen 85 kişiyi gözaltına alırken, zanlıların bilgisayar kasalarına da el konulmuştu. Operasyonda 2 adet tabanca, 71 adet dolu fişek, 15 gram esrar maddesi, 755 adet klonlanmış ve seri numaraları değiştirilmiş kaçak cep telefonu, 4 bin 840 adet sahte belgelerle farklı şahıslar adına alınmış sim kart, 22 adet kart okuyucu, satışa hazır vaziyette sim kartlara yüklü milyonlarca kontör, 3 bin 225 adet farklı şahıslara ait nüfus cüzdanı fotokopisi, 182 adet abonelik sözleşmesi, 93 adet bilgisayar kasası, yüzlerce USB kablosu, 144 adet TRT bandrolü ile çok sayıda not ele geçirmişti.

Şebekenin Türkiye genelinde vatandaşlara yaklaşık 20 milyon YTL zarar verdiği ve kurbanlarına kendilerini hakim, savcı ve üst düzey yetkili olarak tanıttığı öğrenildi.

Kaynak : VATAN

GKN

dün istburak a geldi bu msj kendisigönderen numarayı aradı
tartıştılar kapattı..
birkaçdakka soora arkadaşlarımdan bana bu msjın geldğini gördüm..
inanmışlar, yazık...

akıllı olmak lazım, lakin bazen akıllı olsan da bile bile hata yapabiliyorsun :)

Benim hattım Turkcell değil o yüzden cep numarama gelmedi ama..
2-3 gün önce ev telefonum çaldı, açtım.
0535....'li bir numaradan mesaj gelmiş onu dinledim.
Burada yazılanların aynısını söylemişti.
Şaşırdım! Ev telefonuna neden böyle bir mesaj geldi, acaba Türkcell kafayımı yedi diye düşündüm.
Bilgilendirme için sağol.

bugün bi arkadaşım dedi dha doğrusu duraktan bi abim. ona da gelmiş bu mesaj ve 2-3 kişie yolladım dedi. :pr: yani Eskişehir'e kadar gelmiş nerden çıktysa :pr:

Salgın abi salgın ...
Worm niteliğinde yayılıyor ....
yani bildiğiniz solucan ....

Titan saadet zinciri gibi...

Cep telefonu mesaj zinciri... :)

İnanmayın böyle şeylere... takılmayın ....

benim akıl özürkü arkadaşlarım bana yolladılar 1 dakka sürmeden sürekli msj hep farklı isimlerden şaşırdım ah ulen dedim memlekette enayiler olmasa uyanıklar nasıl kazanacak işte hergün yeni bir kampanya

benzer bi msj'ı kuzenimde gördüm , yeni köntör almış telefonuna , ardından bi msj geliyo , bu msj'i bilmem kaç kişiye gönder , dileğin gerçekleşir . tabii gönderdi ve kontorun yarısı heba . bu msj'ın baskalarına gönderilip onlardanda baskalarına gönderildiğini düşündüğünde muthiş bi tüketim çılgınlığı oluyo . bu kafalar nasıl bunlara kanabiliyo anlayamıyom .

bu olay tamamen : delinin biri kuyuya taş attı , bin akıllı çıkaramadı

acaba bu turkcell'in bir oyunu olamazmı ???

yok dostum öle bi oyun yaparsa turkcell inanılmaz zarar uğrar itibarı kalmaz o yuzden denemeye bilem cesaret edemez

Bu mesaja inanmayın !!!

Cep telefonlarına Turkcell'den geldiği iddia edilen bir mesaj bir çok kişinin canını yaktı.

Turkcell'den gönderildiği iddia edilen mesaj da şöyle deniliyor.

"TURKCELL'den 2. Bahar kampanyası. Bu mesajı 1 saat içinde 25 kişiye gönder anında 250 kontör kazan. 5 mesajdan sonrası bedava. Daha çok gönder daha çok kazan"
Bu mesaj, yeni bir kampanya başladığını zanneden aboneler arasında hızla yayılıyor. Ancak Turkcell yetkilileri böyle bir kampanyaları bulunmadığı söylüyor.Zaten Turkcell'in resmi sitesinden yaplımış bir duyuru da yok.

ŞANLIURFA'DA 66 KONTÖR DOLANDIRICISI YAKALANDI

Şanlıurfa Polisi Tarafından "Kontör Yolla" Adı Verilen Operasyonla Gözaltına Alınan 66 Kişiden 10'u Tutuklandı.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Kontör Yolla" kod adlı operasyonla gözaltına alınan 65 kişiden 54'ü, tutuklanma talebi ile nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Mahkemeye sevk edilen şahıslardan 14'ü savcılık talimatıyla serbest bırakılırken, hakim karşısına çıkan 10 kişi ise kontör dolandırıcılığı suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Nöbetçi mahkemede yargılanan 44 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Polis, Türkiye genelinde vatandaşları arayarak kendilerini hakim, savcı, polis ve rütbeli kişiler olarak tanıttıktan sonra kontör dolandırıcılığı yaptıkları öne sürülen 85 kişiyi gözaltına alırken, zanlıların bilgisayar kasalarına da el konulmuştu. Operasyonda 2 adet tabanca, 71 adet dolu fişek, 15 gram esrar maddesi, 755 adet klonlanmış ve seri numaraları değiştirilmiş kaçak cep telefonu, 4 bin 840 adet sahte belgelerle farklı şahıslar adına alınmış sim kart, 22 adet kart okuyucu, satışa hazır vaziyette sim kartlara yüklü milyonlarca kontör, 3 bin 225 adet farklı şahıslara ait nüfus cüzdanı fotokopisi, 182 adet abonelik sözleşmesi, 93 adet bilgisayar kasası, yüzlerce USB kablosu, 144 adet TRT bandrolü ile çok sayıda not ele geçirmişti.

Şebekenin Türkiye genelinde vatandaşlara yaklaşık 20 milyon YTL zarar verdiği ve kurbanlarına kendilerini hakim, savcı ve üst düzey yetkili olarak tanıttığı öğrenildi.

Kaynak : VATAN

iyilik meleğim saol :p:p

ben kaç kişide gördüm bu mesajı daha neleri görmdüm siteye kayıtlı fatih sevim 'e sorun o anlatsın:queen::queen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Son düzenleme:
ben gelenlerı sılıyordumm senın aklına uyduk bosa dememısler ne gelırse arkadastan gelır

abi zaten böyle bir ihtimalde hiçbişey kanıtlayamazlarki , o yuzden turkcell zararda görmez :wiinkk:

yapılan bu oyun halk arasında duyulursa ki duyulur itimat sıfır itibar -(eksi) olur buda ne demek zarar demek oluyor

sazan kaç tane oldu:p:p

1-bin9yuz85
2-yıldırım

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar