Bu Markalardan Hangisi?

Bu markalardan hangisini, yada tercih olarak nasıl sıralarsınız. Fuar da yeni motora yeni kask almayı düşünüyorum. Ve tercih ettiğiniz markayı neden ettiğinizi belirtirseniz müteşekir kalırım.......
(Full Face)

1- Suomy
2- Shoei
3- Dainese

teknik olarak bilgim yok ama SHOEI çoğu yarışlarda yarışçıların seçimi. gördüğüm racinglerde de genelde shoei var. belki yardımcı olur tutulma açısından.

ben pek anlamam kasktan ama bunlarda çin malı imajı var isimlerden dolayı:queen:

TNT

fullface de kesinlikle "nolan" diyorum ben. shoei kullandım kaskı hiç düşürmememe rağmen belli bir süre sonra 130km civarı hava almaya başlıyor ya da bana denk geldi bilmiyorum ama nolanda kesinlikle öyle bişey yok ne hava alıyor ne de buğu yapıyor

duyguğuma göre ve izlediğim yarışlara göre özellikle racinglerde shoei:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu markalar içerisinde en iyisi SHOEI dir.

Shoei bencede en ıısı bende kullanıyorum 3 yıldır ve hc bısı yok tasss gıbı wala :p

TNT' Alıntı:
fullface de kesinlikle "nolan" diyorum ben. shoei kullandım kaskı hiç düşürmememe rağmen belli bir süre sonra 130km civarı hava almaya başlıyor ya da bana denk geldi bilmiyorum ama nolanda kesinlikle öyle bişey yok ne hava alıyor ne de buğu yapıyor

Hangi model Shoei kullanmıştınız?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar