Bu konuya en son mesajı yazan dunyanın en iyi motorcusudur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kilidi değiştirdimmm:mrgreen: hadi bakalım kapatıyoruz , herkes dışarı :p alarmı kuracam

Arkadaşlar ben ne yapmalıyım. Hayatta herşeyim oldu, motor , araba , şirketim var herşeyim var ama ben hiç bir şeyden zevk almıyorum sizce neden. Bugune kadar bir çok kişiyle birlikte oldum ama hiç birini sevemedim sevcek insan kalmamış bu dünyada, Benden çok kötü durumda olan insanlar çok var daha yaşım 18 herşeyim oldu rabbim hepsinin dünyadaki herşeyin tadını baktırdı ama sevecek birisini cıkartmadı karşıma... Hayatımdan hiç bir zmn zevk almıyorum alamıyorumda hayat yalan ve kolpa insanlarla dolmuş sizce ne yapılmalı bu hayatta...

bu topıc de kazı calışması olduğundan dolayı sizlerın başka topiclere yönelmenızı tavsiye ederiz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
madem çıkmıyosunuz 911'i arıyorum ben

Forumdan Uzaklaştırıldı
biz küçükken yani küçük dediğimde 15-16 yaslarındayken bişe olunca hemen 110'u arardık, mesela elektirik kesilirdi ne zaman gelecek diye sormak için 110u arardık , yada bir adres soracağımız zaman 110u arardık :) ne kadar yaramazmışız ya , onlarda hiç kızmazlardı sabırlı sabırlı cevap verirlerdi yada pat diye yüzümüze kapatırlardı :p

Hep böyle yaramaz cocuklar birbirine katıyor teşkilatları :p

Ayıp Ayıp :)

dolaşıyordum şölye geçerken bir uğrayayım dedim :bounce::mrgreen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar