Bu Kaskı Alıyorum ?

Son Olarak '' GDR FF816 '' Kaska Karar Verdim Kullananların ve Sizlerin Yorumlarına Göre Bu Kaskı Alacağım Şuan Kafama Epey Yattı, Bu İlk Kaskım Olacak ve Henüz Motorum Yok Bu Sezon Sonu Alacağım Motorumu Ancak Şuanda Arkadaşlarımın Motoruna vs. Biniyorum Hiç Değilse Kafayı Koruyalım Bari :)

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-kask-gdr-guvenli-kask-156019566/detay/

Bu Kask Nasıl'dır ? Ses Yapar'mı ? Buhu Yapar'mı ?

Şimdiden Herkese Teşekkürler :king:

Az daha kat scorpion,shark falan al.En kötü ihtimal Ls2 al.gdr hiç güven vermiyor

kaskımı almadan ls2 vardı aklımda, motomax yetkilisi 'ariga' marka uygun fiyata bir kask önerdi ls2'den iyi diye, kaza geçirmedim ama sağlam görünüyor.

kafanın ölçüsünü al ona göre beden seç.

Bende gdr marka kask var ancak kafana saksı düşerse korur.
Sakın öyle bir hata yapma.
Ayrıca ses yapar buğu yapar rüzgar alır.

Arkadaşım şöyle 400 500 tle bi kask al ya şu kask korumaz seni ls2den farklı marka derken boyle ucuz markalar değil. Gerekirse çıkarın kredi kartı 12 taksit alın ayda ödersiniz 40 50 tl

iyi bi kask alamıyosan bunada okadar para verme 50 100 tl arası bişey al hepsi aynı var la yok arası bişey.
iyi kasklar en az 500 tl ve üzeridir ben nolan N102 ile 180 bin kilometre yaptım iki kazaa geçirdim hala sağalam son 3 yildır N103 kulanıyom yaklaşık 220 bin kilometre oldu iki kazaa biri cidii olmak üzere geçirdim allaha şükür iyi paraya kıymışım dedim.
karar senin ama ben N104 için para biriktiriyom.

http://www.motomaxonlineshop.com/uvex-flash-kapali-kask-pmu868

Kendi motosikletinizi alana kadar bunu alıp kullanmanızı öneririm. Alman malı. E1 standartında. Buğu yapmama garantisi benden. (rengine bakmayın, kafamızın içindeki güzel kırmızının asfalta akmasından iyidir!)

Kartın felan yokmu :)

Ne Yazık'ki Bir Üniversite Öğrencisi Olarak Kart Kullanmıyorum :)

Bende gdr marka kask var ancak kafana saksı düşerse korur.
Sakın öyle bir hata yapma.
Ayrıca ses yapar buğu yapar rüzgar alır.

Arkadaşım şöyle 400 500 tle bi kask al ya şu kask korumaz seni ls2den farklı marka derken boyle ucuz markalar değil. Gerekirse çıkarın kredi kartı 12 taksit alın ayda ödersiniz 40 50 tl

iyi bi kask alamıyosan bunada okadar para verme 50 100 tl arası bişey al hepsi aynı var la yok arası bişey.
iyi kasklar en az 500 tl ve üzeridir ben nolan N102 ile 180 bin kilometre yaptım iki kazaa geçirdim hala sağalam son 3 yildır N103 kulanıyom yaklaşık 220 bin kilometre oldu iki kazaa biri cidii olmak üzere geçirdim allaha şükür iyi paraya kıymışım dedim.
karar senin ama ben N104 için para biriktiriyom.

http://www.motomaxonlineshop.com/uvex-flash-kapali-kask-pmu868

Kendi motosikletinizi alana kadar bunu alıp kullanmanızı öneririm. Alman malı. E1 standartında. Buğu yapmama garantisi benden. (rengine bakmayın, kafamızın içindeki güzel kırmızının asfalta akmasından iyidir!)

Rengi Aslında Fena Değil, Her Türlü Motor Rengine ve Teçhizata Uyar, Kask Camı Şeffaf Standart Olarak Geliyormuş Görseldeki Renkli Cam İsteğe Bağlı Aksesuar Olarak Satılmakta İmiş Acaba Ellerinde Varmıdır ve Fiyatları Nasıldır'ki ?

Herkese Tavsiyeleri İçin Çok Teşekkür Ederim :cat:

Ellerinde vizör olduğunu sanmıyorum. Zira firma 2011'den bu yana kast üretimini bıraktı ne yazık ki.

Suomy de iyi kasktır.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Barkın reyıze gönderme... Kafan kaç para Hemşehrim :) ...

Bunu Değerlendireceğim :cat:

Ellerinde vizör olduğunu sanmıyorum. Zira firma 2011'den bu yana kast üretimini bıraktı ne yazık ki.

Suomy de iyi kasktır.

Anladım, Görüşleriniz İçin Çok Teşekkür Ederim.

Barkın reyıze gönderme... Kafan kaç para Hemşehrim :) ...

Kafamız Çok Para Aslında Ama, Hayat - İmkanlar - Şartlar, Ben Yeni Kasa YBR Almak Yerine Ekipmana Para Ayırdım ve Elimdeki Paraya Baktığımda Anca Bir 125 - 150 CC Alınıyor, Yoksa Bende Bilirdim Tabi Sadece Bi LS2 Alıp Binmeyi. Hiç Değilse Vasatın Bi Tık Üstü Bir Ekipman Kurmaya Çalışacağım :)

Herkese Yorumları İçin Çok Teşekkür Ederim :cat:

Uvex mi kask üretimini bıraktı?
Sochi olimpiyatlarında herkes uvex kasklarla geziyordu. Tabi belki motosiklet kaskını bırakmışlardır değil mi?
Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?
Tık

Malesef motosiklet kaskı üretimini bıraktılar.

Hatta bana da bir kıyak yaptılar. Vizörüm eskimişti. Bulmak da pek mümkün değil ne yazık ki. Mail attım. Bedavaya yolladılar!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar