Bu Kaskı Alıyorum ?

Pek kaliteli gelmedi bana. sonuçta vücudun en iyi bölgesini koruyacaksın. biraz daha biriktirip güzel bir marka almanı tavsiye ederim...

Arkadaşlar ben ls2 kullanıcısıyım birkaç yıl oldu alalı öle sağlamlığını test edecek kazam olmadı şükür ancak yeni kask alırken bu yukarıdaki kasklar genellikle sıtandardını fiyatları belirliyor tercih yapılırken hafif olamsı da çok önemli bence boynumun üzerinde kendikafandan daha ağır bir yük taşımak yorucu oluyar.

Mecbur değilseniz GDR almayın. Geçici olarak almıştım, hiç memnun kalmadım.

Siz hesabınızı kitabınızı yapmışsınız gerçi bize pek bişey demek düşmez yada söylesek imkanları ne kadar değiştirebilirsiniz yanlış anlamayın sakın ama lütfen kaliteli bi kask almaya çalışın sağlıcakla kalın saygılar..

Pek kaliteli gelmedi bana. sonuçta vücudun en iyi bölgesini koruyacaksın. biraz daha biriktirip güzel bir marka almanı tavsiye ederim...

Malesef motosiklet kaskı üretimini bıraktılar.

Hatta bana da bir kıyak yaptılar. Vizörüm eskimişti. Bulmak da pek mümkün değil ne yazık ki. Mail attım. Bedavaya yolladılar!

Uvex mi kask üretimini bıraktı?
Sochi olimpiyatlarında herkes uvex kasklarla geziyordu. Tabi belki motosiklet kaskını bırakmışlardır değil mi?
Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?
Tık

Arkadaşlar ben ls2 kullanıcısıyım birkaç yıl oldu alalı öle sağlamlığını test edecek kazam olmadı şükür ancak yeni kask alırken bu yukarıdaki kasklar genellikle sıtandardını fiyatları belirliyor tercih yapılırken hafif olamsı da çok önemli bence boynumun üzerinde kendikafandan daha ağır bir yük taşımak yorucu oluyar.

Mecbur değilseniz GDR almayın. Geçici olarak almıştım, hiç memnun kalmadım.

Çok hava alıyor diye biliyorum

Siz hesabınızı kitabınızı yapmışsınız gerçi bize pek bişey demek düşmez yada söylesek imkanları ne kadar değiştirebilirsiniz yanlış anlamayın sakın ama lütfen kaliteli bi kask almaya çalışın sağlıcakla kalın saygılar..

Çok havadar diyebilirim... püfür püfür...

Herkese Yorumları İçin Tek Tek Teşekkür Ederim Bu İşi Biraz Daha Erteleyip Teçhizatı Komple Set Olarak Almaya Karar Verdim Böylece Hem Daha Ucuz Olacaktır Hemde Daha Kaliteli Ürünler Alabilirim :cat:

Kask, Lastik, Yağ, Eldiven, Elbise ucuza bakma. NE demiş yahudi, Ucuz mal alacak zengin değilim!

Güzel konu aynı dert bende de var iyi olmuş bu. Bence bi iki ay bekle sürekli binimyorsan. Kalite al ki kafa yorulmasn ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar