Bu Kalp Seni Unuturmu......

Ulu önder MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ümüzü :joker: ölümünün 67. yıldönümünde, yarın sabah 09:05 te saygıyla ve sevgiyle anıyoruz. :salut: , arkadaşlar ATATÜRK ve silah arkadaşlarının sayesinde bugünlere geldiğimizi hiçbir zaman unutmayalım.... :bestmt:

iyi ki vardın ATAM...

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... :joker: :)

Havalar düzelince de inşaallah bir anıtkabir ziyareti organizasyonunu yapalım arkadaşlar, ne güzel olur dimi ...hadi bir ön çalışma yapalım yaz başı anıtkabire kimler gelir mesela...

106ey.opt.jpg

Bu kalpler bu yürekler seni hiçbir zaman unutmayacak ATAM....

34pf.opt.jpg

Fotoğraflar için Uğur ( daemon ) arkadaşımıza teşekkür ederiz... :king:

Fotoğraflar (eğer yanlış bilmiyorsam) Time dergisinin "son 100 yıla damgasını vuran önemli insanlar" yazı dizisi için özel renklendirilmiş olan fotoğraflardır.

yokluklar içinden bir vatan var eden atamızı ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyorum

anıtkabir ziyaretini de mutlaka yapalım, bir cumartesi yola çıkar Pazar atamızı ziyaret eder ve döneriz...güzel olur...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ruhu şaad olsun saygı ile anıyor ilkelerinden ödün vermiyoruzzz :rendeer: :rendeer:

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Forumdan Uzaklaştırıldı
turkiyede gordugum en guzel yer anitkabir :cat: hic bu kadar kaliteli bir muze tarzi bir yer olucagini zannetmiyordum. :rendeer: tekrar gormek cok guzel olur. temden basar gideriz valla :thumleft:

Ne Mutlu Turkun Diyene!

VALLA HAFTASONU OLSAYDI ANKARA-ANITKABİR gezisi düzenleseydfik diye geçti içimden birden :bounce:

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!

İYİ Kİ VARDIN ATATÜRK ve HEP VAR OLACAKSIN:cat:

Ya arkadaşlar ATATÜRK lafı geçtimi tüylerim hep diken diken olur... ben İstanbul doğumluyum ve aslen Ankaralıyım ama bir kere dedemin cenazesine gittim, anıtkabire gitmedim, öküzmüyüm...evet.... :pr:

MUTLAAKA ANITKABİRE GİDELİM .

MUHTAÇ OLDUĞUN KUDRET DAMARLARINDAKİ ASIL KANDA MEVCUTTUR!!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
ne Ankaramı
Ulu Önder Atamızın Ruhu Şad olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Valla arkadaşlar ruhu şad mı oluyor yoksa Atamın kemiklerini mi sızlatıyoruz bilemiyorum ama sayesinde şu ortamı bile bulabildiysek ne mutlu türkim diyene ...

e_erdun, Abicim ankaraya makaraya yaz başı hazırlanalım abi....

Moderatör (forrap)
Atatürk gibi bi adam gelmedi bu dünyaya bi dahada gelirmi bilinmez...Ama bilinen tek şey var ki aslında o zaten gitmedi bizimle birlikte,damarında Türk kanı akan bu ülke için canını hiç düşünmeden verebilecek insanların gönüllerinde,bizlerle...Aslında o sadece bizim kabul ettiğimiz ulu bir önder değil bu biraz olsun tarafsız düşünen olanları olduğu gibi değerlendirebilen bütün insanlığın bütün milletlerin taktir ettiği bir kişilik...SAYGILAR SEVGİLER ATAMIZA... :rendeer:

(Bu arada başlığı en azından Bu kalp seni unuturmu ATAM... olarak değiştirsek daha etkili olmaz mı sizce :silent: Bu şekilde bi aşk meselesi gibi anlaşılabiliyo :) )

Saat dokuzu beş geçiyordu. 57 yıl boyunca bağımsız ve güçlü bir Türkiye için çarpan bir yürek, bir daha çarpmamak üzere durmuştu. İşte o saatten sonra milyonlarca yürek, bir tarih boyunca aynı hedef için çarpmaya başlamıştı. Hem de hiçbir zaman durmamak üzere. O artık yüreklerimizde yaşıyor, O geleceğimizde yaşıyor, bu ülke için canını seve seve ortaya koymaya hazır, bağımsızlığı için ülkesine her fedakarlığı yapmaya yeminli, büyümekte olan milyonlarca gençte, taptaze beyinlerde, minicik yüreklerde yaşıyor. En Büyük Türk Atatürk artık BİZDE yaşıyor.

Ulu Önder Atatürk'ümüzü ölümünün 67. yılında saygıyla, rahmetle ve minnetle anıyoruz. Teşekkürler ATAM!

10Kasim_Ataturk.jpg

yüreğinde ATATÜRK ve VATAN sevdası eksik olmayan , bugünlere nasıl gelindiğinin bilincinde olan , adını hiçbirzaman bilemeyeceğimiz şehit dedelerimizin evlatları olan bizler ; senin eserlerinin hep mutluluğunu yaşıyoruz.RUHUN ŞAD OLSUN ATAM.

Manevi huzurunda saygıyla eğiliyorum,eğiliyoruz . Seni kalp im den , kalp lerimizden Düşünce temelimiz den hiç bir güç silemez.

Forumdan Uzaklaştırıldı
bende bende...gelıyom anıtkabıre.eskısehır yakın zaten ankaraya ama orda yollardan kım toplıcak benı? tabana kuvvet gıdılmez heralde dimi.zaten sizde bu kardesınızı yurutmezsınız dimi? :cherry: yoksa yuruturmusunuz :sunny: :sunny:

_Si_BeMoL_, o günler bi gelsin, yürütmeyiz seni canım... :)

Beyler bayanlar Anıtkabir'e gidilecekse ben dünden hazırım. Ama 12 Aralık ta askerde olucam ona göre

Forumdan Uzaklaştırıldı
federal, saol.ısallah gorcez o gunlerıde.belkı bı mucıze olurda motorumu alırsam kendı motorumla gelırım.ahhh ahhhh.ılk gezım de anıkabıre olur anlamı olur. :salut: :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar