Bu Kadar Mı Düştük?

Bugün AÖF sınavı vardı. Hava biraz güzel olunca motosiklet ile gittim. Sınav 40-45 dakika falan sürdü. Motosikletin başına geldiğimde fark ettim ki koruma takozları yok. Şok oldum arka sele üzerinde dolandırdığım file de gitmiş tabi. Bu seviyeye nasıl düştük biz. Cadde üzeri olmasa her halde motosiklette gitmişti. Böyle atlattığıma şükür ediyorum.

Yer Ankara Sincan.

Bugün AÖF sınavı vardı. Hava biraz güzel olunca motosiklet ile gittim. Sınav 40-45 dakika falan sürdü. Motosikletin başına geldiğimde fark ettim ki koruma takozları yok. Şok oldum arka sele üzerinde dolandırdığım file de gitmiş tabi. Bu seviyeye nasıl düştük biz. Cadde üzeri olmasa her halde motosiklette gitmişti. Böyle atlattığıma şükür ediyorum.

Yer Ankara Sincan.

okul bahçesine almıyorlarmı motoru rica filan etseydin geçmiş olsun

Bu toplum o kadar düşeli çok oldu. Geçmiş olsun. En azından motorun duruyor demekten başka bişey gelmiyor elimden...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yakında tornavida ile gezip sökebildiklerini çalarlar heralde. Hep söylüyorum balık baştan kokar diye, hırsızın halinden anlayan büyüklerimiz olduğu sürece sibop kapaklarına bile göz diker bu karakter yoksunları.

İmkan olsa da 5 lira versem karakter alsalar kendilerine...

F54

biz birkaç yıl önce fuara gidecektik 3 nc bizi ikaz ettiler otobüsle gidin aksesuarları araklıyorlar diye
hazi biz düşeli baya oldu

Bu tarz konulara hep ''Egzozum çalındığından beri bu tür olaylara şaşırmıyorum.'' Yazardım. Ta ki ön cam ve arka amortisöre sıkıştırdığım bezlerim çalınana kadar...

Ankara da motor ve kask çalındığını duydum ama koruma takozunuda ilk kez duydum yani :) bu arada çalınan kask ve motor benimdi oradan biliyorum :queen:

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache

Yer Ankara Sincan.

buda bir şey mi ki? benim yırtık pırtık yazlık eldivenlerimi çalmışlar motorun üzerinden. 2 dakikalığına a101'e girdim ve alışverişimi yapıp çıktığımda motorumun üzerinde eldivenleri göremedim.

zaten kısa süre sonra çöpe atacaktım ama gerek kalmadı çalmışlar :) 40 liraya almıştım ve defoluydu zaten.

Motosikleti
Ns200
Güvenlikli bir sitede (hesapta elit insanlar) motosiklet egzozundaki stikerin çalındığını yazmıştı birisi. Hırsızlık garip şey

Devir önceki gibi değil. Dışarda araba yada motorun dursa çalamasa bile zarar veriyorlar. Kurallar bu kadar gevşek olmasa hırsızlık olmaz

127

Benimde geçen gün Beşiktaş Barbaros Bulvarına her gün bıraktığım motorun üstünde ki telefon tutacağını yürütmüşler. Gidon aparatı hala yerinde duruyor ama üst kısım kayıp. 15 tl lik parçayı çalabilecek duruma düşmüş insanlar. Tabi bunu yapanların çoğu suriyeliler.

O yolda görüp geçistirdigimiz suriyeli vs çocuklar 5-10 yıl sonra büyüdügünde ortalık daha da şenlenecek

Hastane önünde benim emektar cbf 150 nin karbüratörü çalmaya çalışmışlardı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
10 liralık jokey kaskımı çalmışlardı :D

Benim motorun sibop kapakkarını Çaldılar 2,5 TL ye Çin de satılan basınc göstergesi olanlardan :).

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Devir önceki gibi değil. Dışarda araba yada motorun dursa çalamasa bile zarar veriyorlar. Kurallar bu kadar gevşek olmasa hırsızlık olmaz

kurallar gevşek ama dürüst insanlara gelince sıkılaşıyor görüşündeyim ben. hırsız ve yandaşlar bir şekilde mevzudan sıyrılıyor ama dürüst vatandaşlar kanuna takılıyor.

beyaz bmw arabasıyla cadde de bisiklet süren emekli assubaya çarpıp öldüren kişi hapise atılmadı ve herhangi bir suçlama altında tutulmadı. bunun yanı sıra birde 50 bin tl ölen adamın ailesinden tazminat almışlardı. hem cadde de hız sınırını geçiyor hemde bu hızla birine çarpıp öldürüyor fakat öldürmesi yetmiyor birde acılı aileden tazminat parası alıyor.

abi kusura bakmayın benim hükumete küfür etmeden geçen bir günüm yok.

dünyada en ucuz mazotu, üreten çiftçiler alır.

bizde mavi tura çıkacak 6 milyon dolarlık yat sahipleri.

.... tutarsızlıklar bizim memlekette ne zaman son bulacak diye düşünüyorum bazen ama sonra boş ver diyorum, biz böyle iyiyiz. ara sıra farklı gıdalarda hayvansal iniş çıkışları biz normal karşılarız nede olsa.

biz daha ne düşüşler yaşayacağız diye merak ediyorum sadece.

.......ufağından büyüğüne bir çok örnek verebiliriz türkiye de adaletin olmadığına dair. o kadar tutarsız kanunlar varki niye değişmiyor anlamıyorum. abi beceremiyorsanız istifa edin belki iyi çalışan biri geçer yerinize!

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar