Devir önceki gibi değil. Dışarda araba yada motorun dursa çalamasa bile zarar veriyorlar. Kurallar bu kadar gevşek olmasa hırsızlık olmaz
kurallar gevşek ama dürüst insanlara gelince sıkılaşıyor görüşündeyim ben. hırsız ve yandaşlar bir şekilde mevzudan sıyrılıyor ama dürüst vatandaşlar kanuna takılıyor.
beyaz bmw arabasıyla cadde de bisiklet süren emekli assubaya çarpıp öldüren kişi hapise atılmadı ve herhangi bir suçlama altında tutulmadı. bunun yanı sıra birde 50 bin tl ölen adamın ailesinden tazminat almışlardı. hem cadde de hız sınırını geçiyor hemde bu hızla birine çarpıp öldürüyor fakat öldürmesi yetmiyor birde acılı aileden tazminat parası alıyor.
abi kusura bakmayın benim hükumete küfür etmeden geçen bir günüm yok.
dünyada en ucuz mazotu, üreten çiftçiler alır.
bizde mavi tura çıkacak 6 milyon dolarlık yat sahipleri.
.... tutarsızlıklar bizim memlekette ne zaman son bulacak diye düşünüyorum bazen ama sonra boş ver diyorum, biz böyle iyiyiz. ara sıra farklı gıdalarda hayvansal iniş çıkışları biz normal karşılarız nede olsa.
biz daha ne düşüşler yaşayacağız diye merak ediyorum sadece.
.......ufağından büyüğüne bir çok örnek verebiliriz türkiye de adaletin olmadığına dair. o kadar tutarsız kanunlar varki niye değişmiyor anlamıyorum. abi beceremiyorsanız istifa edin belki iyi çalışan biri geçer yerinize!