hocam bir malı istediğim fiyata satamıyorsam satmam, hiç gerek yok ölücülerle muhatap olmaya. gerekirse biraz beklerim ancak istediğim fiyat gelirse satar geçerim. hafta sonu macbook u sattım, ilk ilana koyduğumda fiyata çok diyenler oldu, ölü rakam teklif edenler oldu, en sonunda istediğim rakamın sadece 500 lira altına sattım, eli yüzü düzgün bi genç ablasına aldı, hatta birlikte geldiler alışverişe, kontrollerini yaptılar, direkt parayı verip gittiler. genelde böyle kolay alışverişler yapıyorum. pazarlığı uzattıkça uzatan adamlarla iş olmuyor.
dediğiniz gibi kimse kolay kazanmıyor parayı, alıcının parası kıymetli de satıcının malı kıymetli değil mi?
bundan önceki motoru ilanda değilken galerici bir arkadaşa sattım, galericiler daha ölücü olur normalde ancak arkadaş neredeyse istediğim fiyatı verdi. bu motoru da düşündüğüm fiyata satarım muhtemelen. genellikle ilana yüksek fiyat çıkıyorum ölücüleri direkt engellemek adına, ancak bazı yüzsüzler fiyata bakmadan teklif veriyor, hiç muhatap bile olmuyorum

o fiyata şu motor var diyenler gidip o motoru alsınlar, bana neden yazıyorlar onu da anlamıyorum.