- Konu Yazar
vites sorunu yağ ile alakalı olabilir yağ olarak ne kullanıyorsunuz
bakımını servis yaptığı için sormadım hangi yağı koyduğunu.
vites sorunu yağ ile alakalı olabilir yağ olarak ne kullanıyorsunuz
BOR dediğin, bor power mı oluyor. şanzuman katkısı diye geçiyor. bu o mu ?
lastiklerin havası gayet normal ve yol dümdüz 100 km yi geçince sanki 170 kiloluk motor değilde 100 kiloluk bi scooter sürüyormuşsun gibi hissettiriyor.
vites geçişleri konusunda forumda ve başka forumlarda araştırma yapmıştım. şikayetçi olan çok kişi var.
ama dikkatimi çeken asıl mesele 2008 öncesi çok sorunsuz görünüyo. benim bahsettiğim bu sorunlar 2009 ve sonrası için geçerli zannedersem. tabi bazıları hariç.
artık şans mı diyeyim yoksa motoru alırken gözümü mü boyadılar diyeyim. hiç birisini demiyorum , sdece şunu diyorum "bitsin artık bu motorun sorunları da bende adam akıllı keyfini çıkarayım diyorum"
BOR dediğin, bor power mı oluyor. şanzuman katkısı diye geçiyor. bu o mu ?
Hyosungun eksoz borusuna lastik tokmakla vurun eğer şangır şungur ses geliyorsa motora gaz verdiğinizde gelen acayip seslerin kaynağı budur.
Arkadaşlar yokmu istanbulda Levent yakınlarında eksozunda ses olan .Gelsin ben hayrına halledicem burada da resimlerini yayınlarız herkes faydalanır.
.
Benim orjinal egzozdan da bu tarz bi ses geliyor. Tenekeye çatal kaşıkla vurunca çıkan ses gibi çıkıyor. Normal olduğunu düşünüyorum orjinal egzoz için ama o tarafa yolum düşerse uğrarım bir yanına![]()
Egzozunda sorun olanlar toplanıp arkadaşın yanına gidelim.. bir simit ve sıcak çaya işi bağlarız gibi geliyor
oruçlu musun ? :cherry: