Bu hareketi izle

fizik matematik resim müzik her bişe var okuldayken bende yapardım

süpeee

::eek:hmy::::eek:hmy::::eek:hmy::::eek:hmy::::eek:hmy::::eek:hmy::::eek:hmy::::eek:hmy::::eek:hmy::::eek:hmy::::eek:hmy::::eek:hmy::::eek:hmy::yanii....

Hem stoppie hem de wheellie bir arada ama korrdinasyon içinde yapılıyor,ülkemz mootor camiasında ise herkesin kolayına geldiğinden tekere kalkıp devam ediliyor ama STOPPIE dediğimiz disiplin belki de akrobasinin en
güzel görsel sunumu olan hareket ve yanılmıyorsam bunda da 298 metrelere
ulaşıldı.
Ama bence bunları prof lara bıraakmak ve makinayı ve vücudunu kırmadan keyfli geziler yapıp bu anıları herkese naklletmek daha mantıklıdır...

Açıkca sölim ki keşke benim de imkanlarım olsaydı da bende denemeye fırsat bulabilseydim :pale::salut::salut:..

Adamların mekanları var motorları var paraları var yani fırsatları var anasını sataıyım..

sadece videonun bir kısmını hızlandırmışlar

dipnot;
o hareketi yapmadan önce ağaçların sallanışına bakın yada bana öyle geldi...

Son düzenleme:
çok güsel hareketler bunlar :mrgreen:
bu arada :
muzaffer1968 bu vidyoları gördükten sonra stunt ve teker çalışmalarına başlamış arkadaşlar.en kısa zamanda vidyolarını bekliyoruz(kilit yiyecek türden:bounce: :queen:)

abowwwwwwwww :cyclopsan:mrgreen:ya sahsen bende yaparım ama motorumu yıpratmak ıstemıyorum tek amacım bu :queen::flower::flower::thumleft:::deliir::::pala::

Son düzenleme:
çok güsel hareketler bunlar :mrgreen:
bu arada :
muzaffer1968 bu vidyoları gördükten sonra stunt ve teker çalışmalarına başlamış arkadaşlar.en kısa zamanda vidyolarını bekliyoruz(kilit yiyecek türden:bounce: :queen:)

benim motoruma kıyamam, bir arkadaş emanet motor verirse bugün egsersizlere başlıyacam :p

Adamlar harbiden kullanıyor işte :) bizim en iyimiz onların çaylağı gibi bişeydir :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar