bu gün yazılı sınav vardı

tatile çıkacam tarihleri bilmem gerek.
1.yazılı sonucu ne zaman açıklanacak?
2.yazılıdan kalanlar tekrar ne zaman sınava girecek.
3.geçenlerin direksiyon sınav tarihi tam ne zaman.
sorularım cevapsız kalmış.sağolsunlar arkadaşlar sohbet muhabbet :) :queen:
şimdi ben normalde 90 alacam.
-oldu ya yanlış işaretledik felan,bunun bütünlemesi ne zaman?
-hadi geçtik diyelim direksiyon sınavı ne zaman.
bir de ben anlamıyorum basit bir sınav için 3 hafta bekliyoruz .zaten yaz kısacık ehliyetsiz gezmeketen canımız çıktı yav.her defasında milletin hatasını topluyoruz.bişey değil birşey olsa haklı davamızda haksızı oynuycaz.

sorularım cevapsız kalmış.sağolsunlar arkadaşlar sohbet muhabbet :) :queen:
şimdi ben normalde 90 alacam.
-oldu ya yanlış işaretledik felan,bunun bütünlemesi ne zaman?
-hadi geçtik diyelim direksiyon sınavı ne zaman.
bir de ben anlamıyorum basit bir sınav için 3 hafta bekliyoruz .zaten yaz kısacık ehliyetsiz gezmeketen canımız çıktı yav.her defasında milletin hatasını topluyoruz.bişey değil birşey olsa haklı davamızda haksızı oynuycaz.

ne bütünlemesi ...:pakşam akşam güldürdün beni...sonraki sınava artık...direksiyonda Ağustosa Gelişim topiğinden yazılı...oraya yaz cevap gelsin...

acaba yanlışlar doğruları götürüyor mu?yoksa 6 yanlış 2 doğru daha götürür ha. :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
valla bende çatlıcam...:pale:

heheh...aman diyim...aldım aldım yoksa bidaha nah alırım a2 falan...:p

Almassan terket zaten buraları..... Sana 3 tekerli bianchi bisikletlerden alalım....

Aramızda canavar istemiyoruz...Hele ki ehliyeti olmayan.....:p:p

Almassan terket zaten buraları..... Sana 3 tekerli bianchi bisikletlerden alalım....

Aramızda canavar istemiyoruz...Hele ki ehliyeti olmayan.....:p:p

lan Bozkır ayusu sende narin şehirlerin en nurlusu İzmirlimi oldun...olm bak orda rahat dur he...sen o kellikle kız mız tavlarsın valla...vahşi kel cazibesi...:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
lan Bozkır ayusu sende narin şehirlerin en nurlusu İzmirlimi oldun...olm bak orda rahat dur he...sen o kellikle kız mız tavlarsın valla...vahşi kel cazibesi...:p

14 tane doğrun mu var.... Olm yazıklar olsun sana...Tüüüüüüü:pr::pr:

5 dakkada yaptım 20 side doğru.... Taa sene kaçtı hatırlamıyom bile sen daha kısa donla falan geziyodun....Sanırım 88 yılında bile yazılıdan 100 almıştım.... O zamanlar kurs ta yoktu... Emniyet kendi yapıyordu sınavı....

Gerçek motorcular nasılda çıkıyor ortaya.....:cat:

Bırak ta kızlar düşünsün...Ben ne düşünem la......:p:p

14 tane doğrun mu var.... Olm yazıklar olsun sana...Tüüüüüüü:pr::pr:

5 dakkada yaptım 20 side doğru.... Taa sene kaçtı hatırlamıyom bile sen daha kısa donla falan geziyodun....Sanırım 88 yılında bile yazılıdan 100 almıştım.... O zamanlar kurs ta yoktu... Emniyet kendi yapıyordu sınavı....

Gerçek motorcular nasılda çıkıyor ortaya.....:cat:

Bırak ta kızlar düşünsün...Ben ne düşünem la......:p:p

oda belli değil lan ...12-13 olursa şaşırma he...:queen:mal geldik mal giderik kanka çaktırma...:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar