bu gün başıma gelen garip kaza

Barışçığım, geçmiş olsun !

Önemli dir şey değil diyorsun ama seni motorun üstünden fırlatacak kadar şiddetli bir darbe alıp ta, bir şey olmaması büyük şans.

Gerçekten verilmiş sadakan varmış.

Bişi sorcam, U dönüşü yapmak üzere sağa yanaştığında arkadan kaptırmış gelen scooterı gordün, peki neden onu görünce geçmesini beklemedinde, sola geçip karşı şeride geçmeye çalıştın?

televizyon baya işe yaramış kimse beni karga tulumba kaldırmadığı gibi aman ellemeyin diye bağırıyolar neyse ben kendim kalktım

Sabah sabah buna yarıldım ya. :queen::queen:

Abi geçmiş olsun, ucuz atlatmışsınız. Adam o küçücük motorda o devasa cüsseyi görünce odaklanmasında napsın, allahtan çarptığı zemin yumuşakta hasarı sadece motoru görmüş :rendeer:

Barış birader çoook geçmiş olsun.ufak hasarla atlatmanıza sevindim, cana bir zarar gelmemesi apayrı bir sevinç kaynağı.:)
Malum yeni yasada trafik kazalarında cana gelen zararlar taksirli suç sayılıyor,ağır cezalık oluyor,gerçi xnode arkadaşımız daha iyi bilir. :wiinkk:

barış geçmiş olsun allah beterinden korusun. Dediğin gibi koruma çok ama çok önemli

çok geçmiş olsun barış abi..:rendeer: demekki neymiş :silent:arkayı sürekli kollıcakmışızz:mrgreen:

abi çok geçmiş olsun :rendeer:
Allah beterinden korusun hepimizi:rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
barışcığım çok geçmiş olsun sende bişey olmadığına sevindim iyiki ben o duvara çarpmadım:queen:vala duvarlardan çok korkuyorum:p neyse umarım en kötü kazan bu olur:rendeer:

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşlar ve abilerim hepinize çok teşekkür ederim çok sağolun en kötü kazamız böle olsun işallah ..

SuSpect
konuyu tam anlatamadım heralde zaten dediğini yaptım yani baktım bir motor geliyo bende sağa yanaştım motor ben sağdayken geldi vurdu ..belki sola hamle yapıp dönmüş olsam sağımdan geçecekti ama tam dönüş anında yani yola dik dururken vurma ihtimalini göze alamam o yüzden arkam tam boşalmadan dönüşe başlamam ..

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Geçmiş olsun Barış abicim.
Bildiğin gibi motosikletler nereye bakarsan oraya gider, sana çarpan çocuk nereye bakıyordu. :mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Geçmiş olsun dostum!

Besbelli adamı şaşırtmışsın; bekleyeceğini tahmin edememiş... Sağdan mı sıyırırım, soldan mı kıvırırım derken, senden bir hareket gelmeyince çivileme dalmak zorunda kalmış zavallı! Bir tarafa hareket etseymişin keşke diyecem ama bu sefer de yanlış tespitle bodoslama dalabilirdi valla... Böyle durumlarda akıl vermeye de gelmiyor ki kardeşim; iki ucu moklu bir tercih durumu var... Her şey olabilir yani de hız olmamalı... HIZ OL-MA-MA-LIIIIIIIIIIIII... Olursa, her şey olur böyle!

Sürücülerin çoğunda gördüğüm ve sinir olduğum bir hatadır; İleride trafik ağırlaşmış, hatta durma noktasında, gazı kesip yuvarlasa bile frene basmak zorunda ama buna rağmen son ana kadar gaz vermeye devam ediyor ve ancak durabileceği bir mesafeden sonra fren aklına geliyor... Yahu bu kadar saçma bir mantık nasıl olabilir? Ama oluyor işte... görüyorum... tonlarcası var! Sana çarpan arkadaşımız da aynı mantıkla sürüyordur, eminim! Yahu, yönünde ve yolunda ne yapacağını kestiremediğin bir araç var, zamanında hızını kessene be birader, illa çarparak mı duracaksın?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Xnode iyiki cocuk pizzacı degilmis hocam, ama aktif rol alıyosunus bu aralar forumda,ilerleyen zamanlarda baska bi baslıkta pizzacı yada kuryelere olan öfkenizi görmek mümkün ve olası. Aktif motosiklet kullanıcısısınız diye düşünerek haftanın bir günü o elestirdiginis arkadaslarla calısmanızı tavsiye ediyorum, sadece bir iş günü. Bu adamlar kötü kullanıyo dikkatsizler bende bi deniyeyim bakalım neymis neyin nesiymis diye, göreceklerinis karsısında cok sasırıcaksınız emin olun. Hayırlısı artık.

Güzel arkadaşım
cevap vermeyeyim polemiğe girmemeyim diyorum ama, öyle şeyler yazıyorsunuz ki cevap vermemenin mümkünatı yok.
Beni pizzacı kurye overlokçu son ütücü veya konsolos olması ilgilendirmiyor. Beni, tarfikte bana gelip çarpmaması ve zamanımı boşa harcamaması ilgilenidiriyor elbette.
bu vatandaşların çalışma şartlarının ağırlığını vs.. bilemem ben. Zaten ilgilenmiyorum da, herkesin işi kendine göre zordur, ekmek aslanın ağzında. Dediğim gibi beni tehlikeleye düşürecek hareket yapmasın yeter. Adam anormal hareketler yapıp gelip beni kaza yaptırdıktan sonra "aaa ya adamların çalışma şartları çok zor olur tabii" diyecek değiliz ya. Bu gibi durumlarda sinirlenmek de gayet doğal.

geçmiş olsun barış abi :(

Allah beterinden korusun, dikkat et :)

Geçmiş olsun.
Scooter fiyatlarının taban yapmasından dolayı herkes alıyor... Ve deliler gibi sürüyorlar... Ben bırakın araba kullanmayı motor kullanırken dahi onlardan tırsıyorum... Merak ettiğim bir şey var, size çarpan kişi kask kullanıyor muydu?
Buralarda kask kullanmayan, ve arabaların arasından hızlı bir şekilde çıkan, onları geçmeye çalışan hayatına susamış insan sayısı baya bir arttı...
Geçmiş olsun yeniden...

Barış kardeşim
Geçmiş olsun diyor bir daha başına gelmemesini temenni ediyorum, ayrıca bellik ve kask konularındaki uyarıların için teşekkür ederim.:rendeer:

inanmıyorum sana ya barış nereden buldu seni hay alla! bi an gülüyorum sonra bi tarafların sızlıyordur üzülüyorum çok geçmiş olsun barış'cım senin yerinde başkası olsa kafasını kırardı ama senin motosiklet'ci kişiliğin o çarpan kardeşimize kıyamamışsın! ama oda ehliyetsiz çıkmasın en azından bu olay ona ders olsun yoksa kendisine çok zarar gelecek şeylere maruz kalabilir sevgilerimle :)inanmıyorum ya

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar