bu gün başıma gelen garip kaza

pizzacılık ve kuryelik türk hukuk sistemine aykırıdır dermişim :p

ben de atlar limuzinime izmire gelirmişim. ne derdin var senin ya
hukuk hukuk konuşuon die evinin önünde bağırırmışım :cherry:
neyse arkadaşım size doyum olmaz.
herkese ii sürüşler :king:

Barıs abicim gecmis olsun, arıycam bu gün seni aklım kaldı. Pizzacılarda kosar yardıma abi merak etme, bilirsin hem pizzacıları bilemem diyosun ama :)
bknz: rEnE

Xnode iyiki cocuk pizzacı degilmis hocam, ama aktif rol alıyosunus bu aralar forumda,ilerleyen zamanlarda baska bi baslıkta pizzacı yada kuryelere olan öfkenizi görmek mümkün ve olası. Aktif motosiklet kullanıcısısınız diye düşünerek haftanın bir günü o elestirdiginis arkadaslarla calısmanızı tavsiye ediyorum, sadece bir iş günü. Bu adamlar kötü kullanıyo dikkatsizler bende bi deniyeyim bakalım neymis neyin nesiymis diye, göreceklerinis karsısında cok sasırıcaksınız emin olun. Hayırlısı artık.

Geçmiş olsun en kötü kazan böyle olsun. İnşallah birdaha böyle şeyler yaşamazsın.

büyük geçmiş olsun

bu aralar korumalar konusunda gevşek davranıyorum....
hemen kendime geleyim :)

Geçmiş olsun, ellerine birşey oldu mu? Malum, dövme yaptıracağız daha sana:mrgreen:

gecmiş olsun evet dediğiniz gibi korumalı motora binmek lazım kazanın ne zamam geleceği belli olmuyor

geçmiş olsun arkadaşım bende bundan sonra kasksız çıkmam valla güzel örnek olmuş hadi hayırlısı cbf 250 de bişey yoktur inşallah

abi geçmiş olsun. bir ara kısa mesafede kask takımıyorum falan diyordun ama motora oturunca bile takmak lazım. tehlikenin nerden geleceği belli olmuyor ki!
Allah hepimizi böyle kazalardan korusun.

kardeşim geçmiş olsun, adam trene çarpılsın sana çarpılmasın valla.
nazar var nazar,
umarım daha beterlerini yaşamazsın.

barıs abım cok gecmıs olsun gercekten garıp bır kaza o cocuk kocaman yola sıgamamısmıda gelmıs sana carpmıs neyse barıs abım sende bısey yoktur insallah aman dıkkat

geçmiş olsun allah beterinden saklasın... benimde bazen tembelliğime gelip almayıp dediğim zamanlar oluyo belliği ama gerçekten çok önemli...

barış kardeş çok geçmiş olsun.ben bu arada sana çarpan motorun markasını merak ettim (reklama girsin diye)

gecmıs olsun neysekı sendede motordada pek bısı yokmus ama o cocukta duran motora gore gore neden cartı bn onu anlamadım neyse artık allah daha beterınden korusun..

barış abi geçmiş olsun. ucuz atlatmışsın.

ama o cocuga üzüldüm yaa tır çarpmışa dönmüştür:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar