Bu gece Avcılar sahilinde olan üzücü kaza !

sanırım 22:00 civarlarıydı sahile döşenen taşların arkasına dökülen düzgün beton zeminde ambarlıdan karayollarına giderken 2 motsikletli yunuslarımızdan 1 motosiklet beton dökülmeyen 3 mt lik bir boşluğa son sürat düşmüşler motosikletin önü çok kötüydü polisler geri dönmemi burada motor kullanmamam gerektiğini belirttiler , aldığım bilgiye göre hastahaneye kaldırılmışlar inşallah durumları iyidir . :pale:

bende avcılarda oturuyorum ama bu akşam sahile inmedim..
geçmiş olsun diyelim..
fazla hava atmasınlar!!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
polisleri sevmem ama sonucta onlardainsan gecmis olsun diyelim ..

bende avcılarda oturuyorum ama bu akşam sahile inmedim..
geçmiş olsun diyelim..
fazla hava atmasınlar!!

------

Yahu bu nasil bir yaklasim fazla hava atmasinlar ?

Kaza ile havanin civanin ne alakasi var kaza yapanin insan evladi oldugunu unutma meslegi degil insan olusu ilgilendirmeli bizi.

kazanın olduğu yer çok tehlikeli aynı kazayı tüm motosikletli arkadaşlar yapabilir ::stretche

Geçmiş olsun yunuslara, üzüldüm valla umarım iyilerdir.
Kendi adıma konuşayım ben severim onları bize karşı daha bi iyiler, ben buna şahit oldum.

fazla hava atmasınlar!!
bu foruma ve mtorsiklet tutkunu bir arkadaşımıza hiç yakışmıyor.kusura bakma ama seni kınıyorum.

şu belediyeleri varya topa dizmek lazım bende kazılıp açık bırakılan bir çukur yüzünden 80 metre asfaltta sürüklendim 2 hafta acısını çektim kolumla omuzumun derisi yüzüldü:pr::pr:

Yunus arkadaşlara geçmiş olsun acil şifalar diliyorum umarım viddi birşeyleri yoktur...

Bu tür kazaların sonucunda belki biz vatandaş olarak adlandırılan motor sevdalılarının isyanını sevgili yetkililer duyarlar. Mesela asfaltları kazıdıklarında; park ve bahçeleri suladıklarında; mazgalları yola boylamasına döşediklerinde bizlerde akıllarına geliriz. Umarım bunlar sayın yunusların başına gelmeden önce akıllarına geliriz. Bilmem anlatabildim mi?

Allah acil şifalar verir İnşallah tez zamanda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar