Bu fiyata bu kask ? BELL LYNX 30$ ????

Bu işte bir terslik var ama anlamadım ben. Bir baksanız.

http://www.ironpony.com/ironponydir...Class3=Flip-Up Helmets&Class1=STREET PRODUCTS

Tamam amerika fiyatı ama BELL gibi bir markanın flip up kaskının bu fiyata düşmesi de enteresan. Hayır bi çapanoğlu yoksa alacam getirteceğim memlekete. Yan basmaktan tırsıyorum. Siz ne diyorsunuz ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:50 ----------

Bu da resmi sitesi. Ortadaki kask

http://www.bellmotogear.com/

Sanırım bu açık arttırma sitesi teklif verip fiyat yükseltiyorsun çünkü yukarda ana fiyatı var $89.95 fiyat var :cyclopsan

Kampanya türü birşey yapmış olabilirler diye geçiyor aklımdan ama açık arttırmaya benzemiyor...

Hayır açık arttırma sitesi değil. Iron Pony adında çok büyük bir motosiklet mağazasının sitesi. O 89$ indirimden önceki fiyatı.

Mağaza da şu..

storefront.jpg

helmets.jpg

TIRES.jpg

bell.jpg

Son düzenleme:
Hocam benim sana tavsiyem 1 tane kullan at kart al 40 dolarlık bankan ile görüş onlar sana yardımcı olur sağlam olsun:wiinkk:

bide şu pantolonun fiyatına bakın siz :mrgreen:
XTREME-PANT-ORANGE.jpg

fiyatı 119.99$ iken
kampanya ile 24.99$ a düşmüş :mrgreen:

Hocam benim sana tavsiyem 1 tane kullan at kart al 40 dolarlık bankan ile görüş onlar sana yardımcı olur sağlam olsun:wiinkk:

Türkiyeye gönderseler sorun değil, Ebay üzerinden paypal ile alırım. Ya da sanal kart ile alırım. Ama göndermiyorlar. Ohio da bir tanıdık vasıtası ile alacağım. Benim derdim kaskın güvenirliği, hoş amerikan standardı olan DOT almış ama ECE si yok.

Closeout bölümünde inanılmaz indirimler var. Bu mağazaya girsem beni zor çıkarırlar sanırım içeriden bir daha :wiinkk:

Bu arada kaskı aldım geldi. Bedeni tam oluyor. ancak çenem ön kısmına değecek nerede ise. O yüzden satmak zorundayım

ucuz olmasının sebebi o olsa gerek, zaten yazmışlar very small fit diye

Merhaba kaskın bedeni nedir acaba açılıp kapanan kasklardanmı yoksa tamamen kapalı bir kaskmı resimlerden anlayamadım denedinizmi hiç rüzgar alıyormu yanak pedleri çıkarılıp yıkanabiliyormu vizörü nasıl çizilmeye karşı dayanıklımı kırılmazmı güneşte nasıl sizden yorumlarınızı bekliyoruz teşekkürler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar