Motor bloğunda herhangi bir sorun yoksa alınabilir. (Yağ eksiltme vs.) Ancak ben bu konunun tartışmasını çok önceleri yapmıştım bir esnaf abimle.
KTM Duke 200 aldım 11.500 TL'ye. Bana ne kadara aldığımı sordu, aynı şekilde izah ettim. Bana Yamaha R6 Thundercat alman daha akıl karı olurdu dedi. Araştırdım modeller 98-99 ve bu araçların yatmamış olma ihtimali, motorun komple elden geçmeme ihtimali yok gibi birşey. Çok temiz, ama gerçekten çok temiz olduğuna kanaat getirdiğiniz bir motosiklet bulabilirseniz bu modellerde alınabilir. Ancak samanlıkta iğne aramak gibi birşeydir bu da.
Diğer ilanlardan daha pahalıya koyarlar, ''Bu adam gözü gibi bakmıştır, ondan pahalı koymuş ilanı'' dersiniz ve gider en pahalı ilandaki cihazı almaya kalkarsınız da motosiklet elinizde patlar onu da şimdiden söyliyim. Böyle bir yol izliyorsanız, bu bir yöntemdir çünkü.
Yedek parçalarını bulmanız zordur, sürekli yurt dışından sipariş etmeniz gerekir. Eliniz ermiyorsa iyi bir servis bulmanız gerekir. Tabi tekrar belirtiyorum kesinlikle ''Motor kısmının çok temiz olması gerekir''.