Olabilenler var be Mengu3 yaşında Mondial'im 18000km'de. Kurye de değilim. Sence 16 yıllık motor 40000 km'de olur mu ?
Son 3 aydır yaklasık 20 yasında motosikletlerle calisiyoruz.Ufak tefek sorunlar haricinde bir problem yasamadık.Motorun sizden ne istedigini bilirseniz ve ona o ihtiyacını verirseniz 50 yasinda yine motor alınır. Biraz e-bay kullanımı biraz da mekanik bilgi cogu seye yetiyor. Paran varsa gir, elinde patlar gibi yorumlara aldırma fakat 7bin TL etmez o makine. GS 500 icin 5bin tl uzerine cıkma.Kilometresine ben de inanmıyorum Mengu bey ama adam üstüne basa basa yağ eksiltmiyor yazmış ve lastikler %80, muayene 1 haftalık diyor.
Eski motorlara karşı sempatim var o yüzden.
Olabilenler var be Mengu
Son 3 aydır yaklasık 20 yasında motosikletlerle calisiyoruz.Ufak tefek sorunlar haricinde bir problem yasamadık.Motorun sizden ne istedigini bilirseniz ve ona o ihtiyacını verirseniz 50 yasinda yine motor alınır. Biraz e-bay kullanımı biraz da mekanik bilgi cogu seye yetiyor. Paran varsa gir, elinde patlar gibi yorumlara aldırma fakat 7bin TL etmez o makine. GS 500 icin 5bin tl uzerine cıkma.
Yaktığı kadar gitmez. Parça ihtiyacı pek olmaz, olduğunda çok tuzlu rakamlar var.
Bence BMW bir motosiklet doğayenidir.Tamam Yamaha,Honda,Kawasaki v.s. gibi etkin değil ama sonuçta o bir Alman.BMW nin derdi kaliteli mal imalatı.Lakin yinede Alman diye larp diye yapışmamak gerek :queen:
Yanlis anlama olmasin suzuki gs 500
3 yaşında Mondial'im 18000km'de. Kurye de değilim. Sence 16 yıllık motor 40000 km'de olur mu ?
Pardon yanlış okumuşumben GS yi göründe direk akıl 650 gs ye gitti herhalde