Bu da iskele BABASI

Adamda suç :farao:

Nie çalışır halde bırakıp üstünden iniyor :pr:

inşallah o küçüğe bişey olmamıştır :cyclopsan

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çocuk kadınlara vurmamak için güzel yatırmış.:queen: (şans tabi)

Babanın aptallığına diyecek kelime yok zaten.:farao:

sinirlerim bozuldu zaten çocuğu oraya bindirmesi yanlış birşey ama alışıldık bişey halınde gelmişdi ama çalışır halde bırakmakda mal lık:pr::farao:

Sinirlerim boşaldı şimdi yaw..Bu kadarı da olmaz ki diyecem ama....Bişey demicem işte bişey de-mi-cem.:pr:

Moderatör (forrap)
Allahtan büyük bir şey olmamış(çocuk gayet normal gözüküyor videonun ileri kısımlarında).
Babanın angutluğu kasksız ve diğer korumalardan uzak bir şekilde binip,üstüne bir de aynı şekilde o çocuğu motosiklete bindirip,'öne' alıp trafiğe çıkmasıyla başlıyor aslında.
Başka bir ülkeden bir video bu,ama her ülkede var işte bu tarz insanlar maalesef.
Ne mantıktır o yaşta bir çocuğu motosiklete bindirip hiç bir koruma olmaksızın trafiğe çıkmak..

Şimdi birisi bu adamın çocuğuna durduk yerde gelip bir tane vursa ya da bir şekilde zarar verse belki çocuğu için o adamı öldürür ama farkında değil ki çocuğunun asıl potansiyel katili kendisi..

Allahtan büyük bir şey olmamış(çocuk gayet normal gözüküyor videonun ileri kısımlarında).
Babanın angutluğu kasksız ve diğer korumalardan uzak bir şekilde binip,üstüne bir de aynı şekilde o çocuğu motosiklete bindirip,'öne' alıp trafiğe çıkmasıyla başlıyor aslında.
Başka bir ülkeden bir video bu,ama her ülkede var işte bu tarz insanlar maalesef.
Ne mantıktır o yaşta bir çocuğu motosiklete bindirip hiç bir koruma olmaksızın trafiğe çıkmak..

Şimdi birisi bu adamın çocuğuna durduk yerde gelip bir tane vursa ya da bir şekilde zarar verse belki çocuğu için o adamı öldürür ama farkında değil ki çocuğunun asıl potansiyel katili kendisi..

güzel yazmıssınız eet adamda hiç bi koruma yok küçüktede o şekilde hiç bi koruma yok yazıkkk inşallah küçüğe bişey olmamıştır

bu düpedüz aptallık ya,adam zaten çocuğu oraya o şekilde korumasız bindirip trafiğe çıkması salaklıktır.bence babaya güzel bi ders olmuşturda bi daha yapmaz salak herif

ama dikkat ettiniz mi motor patinaj edipte kalkıyor heralde ğüçlü bi motor

Çok sinir bozucu, diyecek laf bulamadım.

benzer olay Motosiklet ehliyeti sınavında oldu. hayatında hiç motor kullanmamış bir genç (büyük ihtimalle kebapçıda çalışacak), scooter a sağ taraftan binmeye kalktı, hoca da engel olmadı, ben içimden bağırıyorum duruuunn diye ama sesim çıkmıyor, genç gidonu sağdan kavrayıp gazı açınca, scooter bir fırladı, gençde güçlü bırakmadı gidonu, önce genç yere yapıştı, ardından scooter havada geriye doğru bir parende atıp park halindeki motorların arasına daldı.

Sadece ihmal demek istiyorum. İşin içinde bir çocuk-bebek olunca çok fazla sinir bozucu

Hay allahım yaaa... Ne salak insanlar var.. İskele babası bile bunun yanında daha baba kalır...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
MOTORDA IYI KACIYOR AMA HAA GÖRDUNUZMU :queen:

adamın denyoluğu ne olucak

Taylant'ta şehir merkezinde kayıtlı 11 milyon motor varmış, buda onlardan birimi acaba ???

Çocuk önceden planlamış valla iyi kesiyo babasını baba uzaklaştıktan sonra köklüyo gazı tabi sonu acı.Gülsem mi alasam mı bilemedim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar