Bu da ilk göz ağrım (:

Hayırlı olur inşallah dostum Allah kaza bela vermesin inşallah.Bende yarın kısmetse ilk motorumun plakasını alıp kendi ellerimle takacam cok güzel heyecanlar bunlar. Sağlıcakla kal.

hayırlı olsun güle güle kullanın:)bende sizinle aynı düşünüyorum ama 2ci eline yaşına uygun isteyene denk gelemedim,bende ilk vitesli alıştırması için 100lük kuba alacağım,yeni ürünlerin gelmesini bekliyorum:)

Hayırlı olur inşallah dostum Allah kaza bela vermesin inşallah.Bende yarın kısmetse ilk motorumun plakasını alıp kendi ellerimle takacam cok güzel heyecanlar bunlar. Sağlıcakla kal.
Şimdiden hayırlı olsun o zmn :) evet çok güzel bi duygu,heleki kontağı çevirip marşa bastığınız an var yaa :D :D
hayırlı olsn darısı hepimizin başına ::)
İnşllah herkes istediği motoruna kavuşur,ben 9 ay bekledim,bir de stajerim şuanda,kendi alın terimle hak ettim :))

hayırlı olsun güle güle kullanın:)bende sizinle aynı düşünüyorum ama 2ci eline yaşına uygun isteyene denk gelemedim,bende ilk vitesli alıştırması için 100lük kuba alacağım,yeni ürünlerin gelmesini bekliyorum:)
Evet 2. ele güven olmuyor,heleki son zamanda bu km düşürme olayları olunca güvenim çok sarsıldı

Güzel günlerde kullan!

Tedbirsiz çıkma yola. Başkalarının muhtemel hatalarını da göz önünde bulundur. Bol güneşli günler!

Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.Hemen sormak isterim arada fazla fiyat farkı yok neden 150 cc düşünmediniz diye.Fakat gerçekten göz dolduran bir kasa.Maaşallah.

Hepiniz çok sağolun.Bunlarda yeni fotoları ;
16546.jpg

2znmtk4.jpg

4livbk.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar