Bu da çadır motosiklet

[IMGL]http://www.motosiklet.net/images/7941.jpg[/IMGL]Adana'da naylon ile kapladığı motosikletiyle aile boyu yolculuk yapan sürücü görenleri hayrete düşürdü.

Türkiye'de yollarda görmeye alışık olduğumuz ilginç ve bir o kadar da trafik canavarına meydan okuyan araçlardan birine Adana'da rastlandı.

3 tekerlekli motosikletini naylonla kaplayarak soğuk ve yağışlı havalardan korunmanın yolunu bulan sürücü, kendisiyle birlikte 5 kişinin bindiği ilginç aracıyla trafikte seyretti.

Sürücü, vatandaşların şaşkın bakışları arasında yoluna devam etti.

Moderatör tarafında düzenlendi:
hahahahahhahahahahh yarıldım yaaaaaaaaaaaaa =))))))))))))))))))))))))))))))) abi anadolu insanı süper yaaaaaaaaa

Adam işi biliyor! araba alıp daha fazla zarar mı etsin hem o da motor severdir aile boyu motorcular demek ki:queen:

Moderatör (forrap)
Şu tata nın dünyanın en ucuz arabası diye tanıttığı araba gibi bir şey işte bu da :)Eldeki malzemelerden bu çıkmış..
Yazın da üstteki köpükümsü nesneyi kaldırıp cabrio olarak kullanırlar artık :)

Araba alıp bu çilelerinden kurtulurlar inşş.Yokluktan...ne yapsınlar beyavv

Yokluk yüzünden:pale:
Bence yaratıcı fikrinden dolayı tebrik etmek lazım.İnşallah dediğiniz gibi bi arabaya kavuşur.

Valla çok yaratıcı olmuş adamın belliki araba almaya imkanı yok oda elinden gelindiğince birşeyler yapmış taktir ettim valla helal olsun

eldeki imkanlardan faydalanmıs amcam güzel bir fikir ve uygulama
kim ne der dememiş en hosuma giden yanıda bu oldu

trafiğe hangi cesaretle çıkmış şaşırdım doğrusu yurdum insnının parlak fikirlerine hastayım

Yolcularda ve kendisinde kask olmamasını kınadım..
Nihayetinde motorun üstündeler..
O müşamba sadece yağmurdan ve rüzgardan bi nebze korur..
3 tekerlekli olduğu içinde birine çarpmadığı biri ona çarpmadığı sürece bişiy olmaz ama noolur noolmaz..
Ya çarparsa, ya çarparlarsa!!!!

Motorda yarı otomatik 4 vites cup lara benziyor. Motorun yarısını kestirip arkaya kasa atmış, tekerlek dingil vb. şeyler işte. Sivastada var bunun gibi 2-3 tane

buldum

gusel yurdumun gusel ınsanı ıste ama farkettım de (araba mı diim motor mu) ıste onun dıkız aynalrı yok yaw he he he:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar