Bu da benim çektiğim bir video Hayabusa ile 280 km.

Belki bazı arkadaşlar bunun gereksiz birşey olduğunu düşünebilirler fakat buradaki amaç başkalarınıda bunu yapmaya yönlendirmek değil,bu bir yarış da değil ve olmamalı sadece bizden birilerinin de böyle şeyler yapabildığını görmek.Yabancıların videolarını hangi mantık ile seyrediyorsanız bunu da aynı mantıkla seyredin diyorum.Hadi iyi seyirler:cat:
http://www.uploading.com/?get=INN7GUJM

:cat: Gayet güzel Dark_blue bravo. O yolda tek teker kaladıracağını düşündüm bir an. Kim bilir sürpriz yaparsın... Devam edecek dediğine göre. Sıradaki çekim öyle olsa gerek :)

2 saniye bile kalmıyo ki makina 200 üstünde...
ben beğenmedim,bu kadar korkuyosan hiç deneme bence..

güzel olmuş ama motor çok mu sarsılıyor bana öyle geldi de

tabelalar rahat okunuyor ve yol cizgileri okadar hızlı gıdıyormussun gıbı degıl ,bana daha yavas gidiyormuşsun gibi geldi .

Son düzenleme:
Bence güzel ve güvenli gazlamışsın..Teşekkür ederim kendi adıma..Allah kaza bela vermesin..

k_eddy' Alıntı:
tabelalar rahat okunuyor ve yol cizgileri okadar hızlı gıdıyormussun gıbı degıl ,bana daha yavas gidiyormuşsun gibi geldi .

arkadaşım camera çekimlerinde öyle gözüküyo bende senin gibi düşünüyodum üstünde olmakla cam dan seyretmek çok farklı yavaş gibi geliyo ama inan deil

bartender07' Alıntı:
arkadaşım camera çekimlerinde öyle gözüküyo bende senin gibi düşünüyodum üstünde olmakla cam dan seyretmek çok farklı yavaş gibi geliyo ama inan deil
teşekkür ederim sevgili dostum öyle görünüyorki sen bu işi deneyenlerdensin:cat:

Gostergeleri okusaniza, adam 280 yapmis, dikkatli ol blue. gaza gelipte wheelie cekme bosver.

abi bu duygu süper allah herkese tattırsın bunu umarım daha çooook yaparsın bunu :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar