saat 23:00 da polisler peşimden koşturuyo motosiklet ses çıkartıyo diye. onlara bu videoyu gösterecem. sabah 3 te polis memuru movistarla ortalığı yakıyor diye.
Ortalığı yakma diye bişey yok güzel kardeşim o zaten tek video polisler geçtikten sonra yanıma gelip gündüz çekin videoyu fazla gürültü yapıyorsunuz şikayet olursa işlem yapmak zorunda kalırım canınız sıkılır diyerek uyardı. Ama gece bunu yapmak gerçekten iyi bişey değil kendimi başkalarının yerine koyup düşündüm o motorun üzerinde başka biri olup ben uyurken ses yapsaydı inip döverdim.
HERŞEYE RAĞMEN TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR BENİM İÇİN VAKTİNİZİ AYIRIP İZLEMENİZ BİLE BENİ MUTLU ETTİ.![]()

http://www.youtube.com/watch?v=tdAd1m3xu40
bu video çok anlamlı.
arkadaşın videosu hakkında bir eleştiri yapmayacağım,
fakat hevesi, yeteneği varsa biraz daha konulu bir video çekilebilir, ufak bir senaryo hazırlamak yeterli olacaktır.
neden kask yok, koruma yok, sigara içilir mi aman çok apaçi demek bence yanlış, çünkü bu bir video!
yani artistik poz üzerine görsellik içerikli birşey, herhangi bir mesaj vermiyor, yada falan filan...
benim verdiğim linkteki videoyu çoğumuz biliyoruz, adam geceyarısı bir saatte çıkıp motosikletiyle cadde-sokak gazlayan bir manyak sanıyorken birde bakıyosunuz ki hastaneden acil çağrı gelmesi nedeniyle operasyona yetişen bir doktor.
Bu arada motor kafa senin dediklerin bende yok arkadaşlarımın ısrarı üzerine gecenin 3'ünde bu videoyu çekmeye kalkıştım milletin rahatsız olduğunu da biliyorum ama naparsın arkadaşlar. Genelde motora bineceğim zaman çevre yoluna çıkarım şehir içinde kullanmıyorum motoru çünkü dur kalk nedeni ile baya hararet yapıyor. Sağlıklı değil yani motor açısından.
Görüntü kalitesi çok iyi. Güzel işler çıkarabilirsiniz daha.
Bu benim sorunum seni ilgilendirmez ki şöyle birşey de var bu movistara 1 senedir biniyorum 1 senedir senin gibilerle uğraşıyorum. Gereksiz eleştri gizli hayranlıktır demişler bilmem ne kadar doğru.![]()