videoyu çeken arkadaşın polis geliyo diye tıslaması çok güldürdü beni...olayın kahramanı da duydu ama çaktırmıyo gibi...bi de kim bilir kaç komşudan küfür yemişsindir o saatte..en azından ben olsaydım sallardım...
allah kaza bela vermesin...
o da ne oliii kineNeden kask takmadın?
ben adrenalin göremedim ortada sedatyüksek adrenalin sonrası bir SİGARA iyi gider![]()
Motora oturuşun ofsayt.. tabi bilerek öyle otorduysan bilemem ama ben öyle binenleri görünce basıyorum kahkahayı:queen:
Yinede fena olmamış:cat:
gecenin üçünde mahalleyi ayaga kaldırmıssın. ha şahinci ha sen. bariz apaçisin, ister polis ol, ister başka birşey.. tarz, tip, bariz apaçi diyorum ben.. hani sordun ya ne düşünüyoruz diye, bende ne düşündügümü gizlemeden söyledim. şimdi agzını açıp gözünü yummazsın umarım...
evet doğru, dirsekler kazık gibi.Motora oturuşun ofsayt.. cat:
valla ne yalan söyliyeyim, zaman zaman bende öyle sürüyorum neden derseniz insanın sırtını dinlendiriyo. fırsatını bulunca herkes sürer bu şekilde herhalde.Altı üstü kısa bi video 10 metrelik mesafeyi yarış pozisyonunda mı süreyim ? Tamam güzel hoş videomu izlemişsiniz teşekkür ederim ama biraz mantıklı düşünün bu video bi amaçla çekilmemiş yukarıda belirttim, arkadaşımın yeni kamerasını denedik bir nevi. Hadi onu da boşverin üzerimde ki kıyafetlere bakın sizce motorla caddede turlayıp video çekmeye gelmiş gibi bir halim mi var ? Movistar bu yani kötü 125 lik 150 lik cg değil. Böyle bi motora şu kılık kıyafetle binilir mi ? Böyle binip biraz dolansam etrafta kendimi boş ver motoru rezil ederim. Biraz mantıklı düşünün ya. Drag yarışlarımın kısa görüntüleri vardı keşke onu koysaydım bu videoyu koyacağıma. Ağzı olan konuşuyor arkadaş. Eğlenme amaçlı bi video koyalım dedik afedersiniz ama itin biyerlerine soktunuz beni.