bu da bayan surucu

Doğru tabi ya,yarım kask daha çok yakışıyor değil mi cruıser motosikletlere...
Bence de güzel yüzlü bayanlara birkaç dikiş izi yakışıyor,karizmatik duruyor hani.

herseyden once herkese cok tesekkur ediyorum uyarılar icin. bu kask konusuna gelince ben kaski karizma olsun diye takmıyorum yada cirkin duruyor diye cikartmıyorum. her motorun karakteristik özelligini tasiyan bir kask var. kask alirken bile katagori katagori ayirmis adamlar. bende bunu aldim!!!!
kask.jpg

bunu takmaktan iyidir bence :) eyer 1 video daha atarsam orda bunlar olmas emin olun ozamanla bu zaman aynı deyil cunku! zamanla oreniyorus iste :)

Son düzenleme:
helel olsun kardeş sen olumsuz söylemlere kulak asma çok güzel yapmışsın darısı bizim hatuna ne diyelim kıskandım valla:pr:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi keşke kendini çekmeseydin hiç..yani anlıyorum "o an ikinci kaskı nerden buliim" diyeceksin de, o zaman artçı binmeden uzaktan çekerdin...

esimi cekerken ben arada kaynamisim :) ben bir daha soyluyorum arkadaslar kasksız ve korumasız motor kullanmaya bende karsiyim!!! tiger benim ilk motorumdu bir sonraki video cok daha farklı olacak inanın bana :)

sen biraz dene alışırsın artçıya
sen hiç artçı olmadınmı :p
ya senıde taşımak istemeselerdi :p

:queen::queen: bilmem daha itiraz gelmedi hiç artçı olmama,ama artçı olmaktan da nefret ediyorum ben çok tedirgin oluyorum ya !!!Ne biçim bişi ata 2 kişi binmek gibi:queen::queen::queen:

:) ben motora artcilikla basladim :) bu gerci ayni ahci basi olmak icin bulasikcilik yapmak gibi bisi oldu ama olsun :)) bence surucu iyi ise artcilikda zevkli olur. ama kask gerekir ;):):p

Kask takmadığı için uyarmak gayet medeni bir davranış ama uyarmayı abartmasak iyi olmaz mı?Kendi düşen ağlamaz napalım.

yav video'ya bakılırsa tigerda çok titreşim var :queen:
paylaşım için tşk, kazasız belasız nice km'lere

wallahi pıravoooo 25 pıravo ben,m bi ark da vardı. cok zor kullanmak yaw. meret gavur ölüsü gibi iki,yüz bilmem kaç kilooooo. walla pıravoooo

bence sen neden boyle bışey yazma geregı duydun bu daha onemli bi soru ne var eşinin videosunu koymuş bundan dogal ne var anlıamadımm :pr::pr::pr:

HAKİKATEN BEN DE ANLAYAMADIM ; NE GİBİ BİR AKSİ DURUM VAR BUNDA

aLLAH aLLAH :p :cat:

bELKİ DE rahatsız oldu arkadaşımız ; (hanımlar biraz kıskanç mı oluyorlar bilmem nedendir ?)

:mrgreen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
an error occurred, please try again later
*youtube girince tüm videolarda bu yazıo

Sebep Nedir :S

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Belli süreden sonra link düşüyor.... Sebebini bende tam bilmiyorum...Sanırım youtubenin altyapısıyla ilgili..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar