bu da bayan surucu

arkadaslar arkada oturan kutuk benim kullananda esim :) Kanuni Tiger eski motorum!!! bayada yakısıyo ama ha :)

[YT]CwSma3SQhzg[/YT]

Moderatör tarafında düzenlendi:
Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
iyi, çok güzel de aynı mesajdan neden 3 tane attın onu daha çok merak ediyorum ben...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Oflu kardeşimiz mesajları öğleden sonra da açmamış ama vardır bir hayır :rendeer:

çiftlersiniz artık motosikletleri :cherry:

ablanın yolu açık olsun. iyi sürüşler :rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Tebrikler....Yengenin direksiyonu da sağlammış....:cat:

Gayet de güzel olmus, darisi diger eslerin basina, cunku en buyuk destek de onlardan geliyor, en buyuk kostek de, ama eger bi kendileri alirsa su serbetin tadini...

Zaten bu foruma yazanlarin su ana kadar cogunlugu bayan, ve siz bayan motoristler, size hayranligimi buradan dile getirmek istiyorum. Araba surerken bile adaletsiz davranilan bir trafikte kazasiz-belasiz iyi surusler.

Yalniz, Alper kardesim, esine de kotu ornek olmussun kanaatindeyim, sadece birinizin ve sadece yarim bir kask takarak binmeniz hic de iyi bir goruntu olusturmuyor, ozellikle de son donemde artan kaza haberlerini duyduktan sonra. Umarim bu sadece isinma turlaridir...!

kardeşim ne güzel ne mutlu bir tablo öncelikle tebrik ederim. Ama şortla ve korumasız motosa binmişsiniz hoş olmamış. aman dikkat önce koruma hatta tam koruma

az da olsa ülkemizde kendine güvenen bayanlar kullanıyor. tebrik ederim.

valla tebrikler.. ben şahsen evlenirsem motoru eşimle kullanamam heralde..

1-):) arkadaslar bildigim kadariyla burasi paylasim portali!!!! bende bunu sizlerle paylasmak istedim bunu buraya koymamin sebebi odur
2-)yarim kask takilmasinin sebebi tigerin cruiser olarak gecilmesi bunlarda sport kask yada adi tam olarak neyse o pek gitmiyor. yarim kask olmasinin sebebi o. ve bunlarin tam olmasada cene korumasida var.
3-)bende tam koruma olmamasının sebebvi denizden evimize donuyo olmamiz biliyorum yanlıs ama elimde olan tek cekim buydu :) simdi tam korumayla gv 650 vericem esime bide onu atarim buraya ama az tirstim azar isitmekten :) dishy nin yanında olsam tokatlıcak beni nerdeyse :)
4-) mesaji 3 kere cektigimin farkinda deilim. internette problem vardi oından olabilir spam icin cok ozur diliyorum bidaha olmaz!
5-)bu arada ben articiyi hayatıma almisim. motora binsin binmesin gerekirse sirtimda tasirim ;) benim icin problem yok :)

ve yazilan hersey icin cok tsk ediyorum. yanlıslar icinde affiniza siginiyorum.

süper yaaa ya çakılsaydınız ne olurdu o kasksız halinizde haaaaaaaaaaaa ? ,
çok merak ediyom

Mersin İl Temsilcisi
ulen ben de motosiklet kullanan br eş arıyorum ama tüm tanıştıklarım motorsikletten ya korkuyor ya da "motorcu" deyip burun kıvıryor. karşıma çıkan ilk motosikletçi bayana evlilik teklif edecem.

şartlar:

A1 veya A2 ehliyet
motosikletimi kıskanmayacak. :p

denizcieylem de öğreniyo:queen:
Ben de koyacam fideoları:p
oflu arkadaş korumaların önemini biliyormuş:cat: Ben yine de yakışsın yakışmasın tam kapalı kask önerimde ısrar ediyorum:rendeer:

Doğru tabi ya,yarım kask daha çok yakışıyor değil mi cruıser motosikletlere...
Bence de güzel yüzlü bayanlara birkaç dikiş izi yakışıyor,karizmatik duruyor hani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar