bu çizimlerde benden

merhaba arkadaşlar yıllardır foruma üye olmama rağmen ilk kez konu açıyorum. az önce mümtaz arkadaşımızın resimlerini inceledim her biri harika kendisini tebrik ederim :rendeer: karakalemi ben de oldum olası çok severim yalnız hiç bu işe zaman ayırmadım. okul yıllarında ilgilenmediğim derslerde çizdiğim birkaç resim var elimde. resimler bayağı bayağı amatörce bunun için kusruma bakmayın. inş. yakın zamanda daha da özenle yapacağım resimleri burada paylaşırım. kalın sağlıcakla :rendeer:
56134925647977694905.jpg

92674863423467924829.jpg

ss motorlara ilgi duymadığım çok belli olmuş :p öylesine bi çalışma cbr görünümlü mz :queen: vites pedalına takılmayn bu tam otomatik :mrgreen:
62094432325472140960.jpg

67387825103178061755.jpg

72715605219152075215.jpg

44784704513765988366.jpg

29586850599373148727.jpg

69457563951159278148.jpg

99363576902701534198.jpg

çok özgün çalışmalarınız var, gayet de başarılı, tebrik ederim. ben de mi paylaşsam yaptığım çalışmaları yahu:)karakalem, tükenmezkalem, boyanın yağlısı hepsi mevcut bende.:p

Kocaeli İl Temsilcisi
ellerine sağlık :cat: zaten kendinde belirtmişsin tarz olarak senin çizimlerin farklılık gösteriyor ama unutmamak gerekirki bu işler çalışma ve kendini geliştirme yolu ile anlam kazanıyor , onun için ikimizinde bayağı bir bu işe zaman ayırması gerekiyor bence :)

mehmet mümtaz kardeşimin çizimlerini gördükten sonra bayağı bir yol almamız gerektiğini düşünüyorum bunlarda yağlı boya yapamadığım zamanlarda , hırsımı karakalemden aldığım zamanlarda çizdiğim şeyler..

yalnız kusuruma bakmayın ben hamster de bakıyorum ve biri evin içinde kafesinden
arazi olmuştu ve nereden bulduysa gitmiş benim bu karakalem resimlerimi kemirmiş,
şerefsiz hayvan :cherry:

ciddiyim bu bir şaka değildir :cherry:

Son düzenleme:
bankın olduğu çok güzel olmuş.İstenilen anlam yüklenebilir

Hepsi güzel ama ben 3.ye bayıldım
Derste bi ara kopup çizilmiş havası var,en sevdigimden :)

çok özgün çalışmalarınız var, gayet de başarılı, tebrik ederim. ben de mi paylaşsam yaptığım çalışmaları yahu:)karakalem, tükenmezkalem, boyanın yağlısı hepsi mevcut bende.:p
teşekkür ederim. her telden var yani :) bence resimler arşive mahkum olmamalı paylaştıkça artıyor değerleri :cat:
ellerine sağlık :cat: zaten kendinde belirtmişsin tarz olarak senin çizimlerin farklılık gösteriyor ama unutmamak gerekirki bu işler çalışma ve kendini geliştirme yolu ile anlam kazanıyor , onun için ikimizinde bayağı bir bu işe zaman ayırması gerekiyor bence :)

mehmet mümtaz kardeşimin çizimlerini gördükten sonra bayağı bir yol almamız gerektiğini düşünüyorum bunlarda yağlı boya yapamadığım zamanlarda , hırsımı karakalemden aldığım zamanlarda çizdiğim şeyler..

yalnız kusuruma bakmayın ben hamster de bakıyorum ve biri evin içinde kafesinden
arazi olmuştu ve nereden bulduysa gitmiş benim bu karakalem resimlerimi kemirmiş,
şerefsiz hayvan :cherry:

ciddiyim bu bir şaka değildir :cherry:

resimlerin çok güzel abi maaşallah. zaten on parmağında on mağrifet paylaşımlarını ilgiyle takip ediyordum :cat: hamster olayına bittim. aklıma akşam üzeri sevdiğim komşunun kedisi geldi :cherry:

bankın oldugu resim cok guzel olmus :)
teşekkürler...
bankın olduğu çok güzel olmuş.İstenilen anlam yüklenebilir
teşekkür ederim. o resimde anlatmak istediğim ''yalnızlık'' tı. ve o bank hala boş :salut: motorumun selesiyle avutuyorum kendimi...

Hepsi güzel ama ben 3.ye bayıldım
Derste bi ara kopup çizilmiş havası var,en sevdigimden :)
:) derste olmadık işler yapmak ta üstümüze yok. o değil para verip dersaneye yazılıp derste resim yapmak ta hiç akıl karı değil. resimi seviyorsan resim kursuna git değil mi. ahh anne babalar ahh eğitim sistemi...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar