Bu Çizgi Filmlerden Hangilerini Severdiniz...

water afiyet olsun...:p

womancım kulaklarını yanlış çınlattım...sailor moonu senin sevdiğini sanmıştım...halbuki sen spoke bobcuydun...:p

godfather He_man bir çizgi film gurusu...yaşam felsefesi...Gölgelerin gücü adına güç bizde artık felsefesi o yıllarda Türk gençlerinin benliğine bulaştı ve o dönemin biz delikanlıları Kurtlar Vadisi seyredip Güç Bizde Artık diyor...:p

Lazerıon ne kine hacı...:cyclopsan bilgi belge linkle gelin bana... :p :wiinkk:

Laserion da Voltron tarzı birşeydi ama Voltron bunu havada karada döver, o ayrı. ama sonuçta TV'lerde gösterilmiş bir çizgi flmdir, listeye yazınız.

Mavi su diye bi çizgifilm vardı,veletler karizmatik kaptan ve taş aplanın yöntimindeki Nautilus' a falan binip kluxklancı tiplerle savaşıyorlardı.Ulan ne alaka???

ya arkadaşlar ne tesadüf dimi bilinç altımıza biraz ürperti tohumları ekmiş...benide müziği bi tuhaf yapardı...

Ben de mi var bir gariplik? Ben çok severdim, koşa koşa izlerdim. Herhalde Sith olduğumdan :queen:
İnternette açılış jeneriğini bulmuştum bir ara.

playe bastığında direkt medıa playera giriyor ve müzik geliyor...video yok hacı...

valla süperdi water...ben komplo teorisyeniyim hacım...şu an geçmişe döndüm ve bu çizgi film bizlere Matrıx'teki gibi bir gücün varlığını aşılamaya çalışıyor...yani insanlar hep birlikte o sihirli dairenin içindeki kadına gidiyor...sanki bir hipnotize durumu var...hisseden vaaamıı...

Hazır nostaljiye dalmışken, Kurt Russel'lı Disney filmlerini hatırlıyor musunuz?
Dünyanın en güçlü adamı vardı. Bunlar kimyasal birşey buluyorlardı, insanı süper yapıyordu. Üniversitelerarası halter yarışması vardı. Bizimkilerin ilacını kötü adamlar değiştiriyordu. Bi sürü çelimsiz de süper güçlüymüş gibi çıkıp halter kaldırmaya çalışıyıorlardı. Birinin kolu uzuyordu falan. Muhahahahaha.

Kurt Russell Holywoodun bence en başarısız aktörü...geçen bir dergide oğlu ve kendisiyle yapılmış bir röportaj okudum...26 yaşında oğlu şu an..oğullarının objektifinden babaları diye bir yazıydı...ne alaka diyeceksin bende anlamadım valla water...:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar