Bu Çizgi Filmlerden Hangilerini Severdiniz...

womanrider' Alıntı:
galiba mı bi tek sponge bob uyandırabilir beni pazar uykusundan bitince kaldıım yerden devam uyumaya:)
bu sabah konuştum bob.la o da sana uyuz oluyomuş:queen:

bob'u görünce aklıma hep kaşar peyniri geliyor...vallahi...:p birde arka plan çok kötü...çizimler basit geliyor...hele sarı renk ağır bastığı için renklendirmelerde iyice sinirimi bozuyor BOB efendi...:p

söyle bakalım mete, 7 renkli çiçekte 2 dene hayvan vardır. bunlar nedir?
ipucu: 4 teker kullanan cinsten değil bu hayvanlar...

puahahah:queen:

80 günde devr-i alem
alice harikalar diyarında
arı maya
arzın merkezine seyahat
atom karınca
ayı yogi
denizler altında 20.000 fersah
dennis
ya bu liste uzare gider kopyala yapıtır yapmaktan yoruldum:mrgreen:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Çizgi filmler neysede, ben pazar günleri sabah saat 10 da TRT de (o zaman tv1) yayınlanan skinoski isimli diziyi özlüyorum. Hatırlayanınız var mı hani beyaz giyen bir ninja abimizdi her pazar ayrı bir macerası vardı. Keşke tekrar yayınlasalar, gerçi bu trt yönetimi yayınlamaz, dizinin ismi çok sakat :queen:

O abimiz ninja değil, samuraydı. Dizinin adı da "Son Samuray" idi (Ya da TRT öyle bir isim uydurmuştu). Dizinin son bölümünde Skinoski abimiz can düşmanını ortadan ikiye bölüyordu.

Düzeltme: Dizinin adı "Samurayın İntikamı" olup ben yanlış hatırlamışım. Abimizin adı Aoi Tsukinosuke şeklinde olup (ama okunuşu bildiğimiz gibi) aha bu da resmidir.

aoi_darsteller.jpg

söyle bakalım mete, 7 renkli çiçekte 2 dene hayvan vardır. bunlar nedir?...

bulamadım...nedir nedir nedir...:p

womanrider izleyeni göremedikki...bi nasip olupta gezilerde tanışamadık valla...:p

blackcan ben pikacu'nun çıkardığı seslerin birebir aynısını yapabiliyorum...valla bak...yetenek işte ...garip oluyo ama oluyo...bu sesleri yanlızken yaparım ama karizma çizilmesin...pikaaaçuuuuuuu....pika pika...:p :queen:

eyongcum bir nostalji cümbüşü yapıcaz yavaş yavaş...

birisi beavis and butthead mi dedi????
Bir de 2000 senesinde filan BRTde aksam 18,00 gibi yayınlanan bir çizgi film vardı.İki tane şapşal dedktif vardı birisi nesneye filan dönüşebiliyodu saat,bisiklet v.s.O çizgifilmin adını anımsayan var mı acaba???

talkie naber dostum...buralardamıydın...hatırlayamadım valla...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Birde Transformers vardı.

Liderleri kamyon muydu tır mıydı ne.

Uzun yolda şoförün dostuydu, shell rotella 2000 severdi rahmetli. Hele birde bolu dağı mevkiinde 'Yol ver dağlar yolver' türküsünü yaktığı acıklı bir bölüm vardı ki Diseptikanlar bile gözyaşlarını tutamamıştı. :salut:

Birde sıçoçiçoç sesiyle birlikte çeşitli çap ve markada zerzevata devşirilirlerdi.

Transformers listede var zaten. Liderlerinin adı Optimus Prime.
Star Tv verirdi. Hatta diziye başlamadan önce uzun metrajlı filmini vermişlerdi. filmde Optimus Prime ölüyordu :salut:
Parçalarını sanayi ustaları kapışıyordu :queen:

mete_han' Alıntı:
talkie naber dostum...buralardamıydın...hatırlayamadım valla...
Buralardayım hemşom.Havalar ısınınca kendimi dışarıya attığım için pek rastlaşmamışızdır.Yok mu dediğim çizgi filmi bilen,sanırım italyan yapımıydı...?

Ertuğrul_Öz' Alıntı:
Birde Transformers vardı.

Liderleri kamyon muydu tır mıydı ne.

Uzun yolda şoförün dostuydu, shell rotella 2000 severdi rahmetli. Hele birde bolu dağı mevkiinde 'Yol ver dağlar yolver' türküsünü yaktığı acıklı bir bölüm vardı ki Diseptikanlar bile gözyaşlarını tutamamıştı. :salut:

Birde sıçoçiçoç sesiyle birlikte çeşitli çap ve markada zerzevata devşirilirlerdi.

çok iyiydi...:p

speedy taz'a bende bayılırım...çıkardığı seslerede bayılırım...ama 2.efsanem

ELMAYRA'DIR....http://img234.exs.cx/img234/5334/elmayra1gmx7al.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar