bu CB 125 e gerçekten boyle mi üstadlar?

oncelikle yaziyi okuyup yardimci olan ustadlara tesekkurlar.Arkadaşlar geçtigimiz agustos ayinda ev borcundan dolayi ybr mi (8000km) ve arabamizi satmiştık. Su an tekrar bi motor almayi düsünüyorum. taksitle cb 125e almak istiyorum. dün KISA bir test sürüşü yaptım. lakin motor rodajda oldugu icin fazla hiz yapamadim.dolayisiyla titremeyi hissetmedim . Ayrica *YBR ile yazin 1200km lik gezi yapmiştim. bununlada yapabilir miyim? kisaca ybr den sonra pişman olur muyum ? ve 0 cb
i 2.el 8-10 bin km ybr
mi?

Forumda kullanıcılarına ait bölümde sorarsan daha sağlıklı bilgi alabilirsin.Şimdi burada ek olarak bi kaçtane marka model daha önerirler kafan karışır ve bi bakmışsın senin konu çin japon savaşına dönüşüvermiş.Herkesin ve benim Bildiğim kadarıyla yağ yakma sorunu var Hondanın.

Kesınlıkle ybr .
Cb de cıddı anlamda rahatsız edıcı derecede tıtresım var.

ybr den sonra cb ye binersen cok pisman olursun.ben ayni durumda olsam 50 bindeki ybr yi sifir cb ye degismem.

ybr ye pesin 4000 lira vermem biraz zor olacak o yüzden cb yi sordum sizlere. ve cb alirsam 0 olacak.tek artisi bu galiba

YBR'den CB'ye geçen bir arkadaş konu açmıştı geçenlerde, aradım ama bulamadım. Pişmandı CB'ye geçtiğinden. Titreşimden sözediyordu. Yağ yakma ya da performanstan bahsettiğini hatırlamıyorum ama.

YBR ile yazin 1200km lik gezi yapmiştim. bununlada yapabilir miyim?

Ben şahsen 1200 olmasada yarısnı artçılı ve yüklü yaptım en ufak rahatsızlığım olmadı, geçenlerde bir arkadaşımızda artçılı marmara bölgesini dönmüştü, başlığımızda İstanbul,Ege, Akdeniz yapıp dönen arkadaşlarımızda var hiçbir sorun yaşamadılar,

Ybr tecrube etmedim fakat okuduğum yorumlarda "uyku modunda çalışıyor" diyende var, CB ye binip "Ybr de bukadar üst devirlerde buna yakın kıpraşıyordu" diyende, bu yüzden bişey diyemiycem :silent:

Ben ayağımla sıkıca kavrayarak kullandığım motor bloğunun canlı olduğunu, çalıştığını... anlayabiliyorum. Titreşimden kasıt buysa ve nefret ediyorsan Ybr de motorun çalıştığını anlamak imkansız, ben öyle seviyorum... diyorsan

tüm samimiyetimle söylüyorum CB alma :)

YBR'den CB'ye geçen bir arkadaş konu açmıştı geçenlerde, aradım ama bulamadım. Pişmandı CB'ye geçtiğinden. Titreşimden sözediyordu. Yağ yakma ya da performanstan bahsettiğini hatırlamıyorum ama.

titresimden kasıtları ne acaba? benim arastirdigim kadariyla bi mondial kadar titremez heralde.Ve ş.içinde de rahatsızlık verecegini sanmiyorum ama?

---------- Post added at 13:59 ---------- Previous post was at 13:56 ----------

Ben şahsen 1200 olmasada yarısnı artçılı ve yüklü yaptım en ufak rahatsızlığım olmadı, geçenlerde bir arkadaşımızda artçılı marmara bölgesini dönmüştü, başlığımızda İstanbul,Ege, Akdeniz yapıp dönen arkadaşlarımızda var hiçbir sorun yaşamadılar,

Ybr tecrube etmedim fakat okuduğum yorumlarda "uyku modunda çalışıyor" diyende var, CB ye binip "Ybr de bukadar üst devirlerde buna yakın kıpraşıyordu" diyende, bu yüzden bişey diyemiycem :silent:

Ben ayağımla sıkıca kavrayarak kullandığım motor bloğunun canlı olduğunu, çalıştığını... anlayabiliyorum. Titreşimden kasıt buysa ve nefret ediyorsan Ybr de motorun çalıştığını anlamak imkansız, ben öyle seviyorum... diyorsan

tüm samimiyetimle söylüyorum CB alma :)
dediğim gibi titreşimden kasıt buysa ben bu motoru alirim :)

Motosikleti
Su Motoru
dediğim gibi titreşimden kasıt buysa ben bu motoru alirim :)

Titreşimden kasıtları nedir anlamak için ve seni rahatsız eder mi, etmez mi bilmek için iki motosikletide denemen lazım. Fakat bu kıyası yapacaksan ilk önce YBR, sonra CB kullan. Vibrasyondan kasıt sanıyorum ki motordaki titreşimin gidona kadar vurması ve bu rahatsız eder. Yoldan' da çok etkileniyorsa, bir süre sonra uyuşmaya başlarsın ...

Titreşimden kasıtları nedir anlamak için ve seni rahatsız eder mi, etmez mi bilmek için iki motosikletide denemen lazım. Fakat bu kıyası yapacaksan ilk önce YBR, sonra CB kullan. Vibrasyondan kasıt sanıyorum ki motordaki titreşimin gidona kadar vurması ve bu rahatsız eder. Yoldan' da çok etkileniyorsa, bir süre sonra uyuşmaya başlarsın ...

daha ónce 8000 km ybr kullandim.titreşimden kastiniz derkende çok mu titriyor anlaminda dedim zira dün gece 100 metre kullandigim cb de fazla titresim goremedim.tabi motor rodajda olunca(dershane hocamin motoru) yuksek devirde ki titresimi bilmiyorum

Cb de titreşim var. Ben cb sahibiyim. 13000 km oldu sadece yağ değiştirdim. Yolda gidişi güzel lakin devir kesici olduğundan dolayı 120 yapmak zor ama 110 kadar çok rahat hızlanırsınız. Ybr kullanmadım ama ybr titreşim yoksa eğer ybryi tercih ederim. Bu cbnin kötü olduğu anlamına gelmez. Cb deki titreşimde rahatsız edici değildir. Hiç inmeden 2 saatlik yol geldim. Özellikle cbnin yakıtı süperdir. O ibre hiç inmez devamlı fuldedir:))

birazda olumlu bakarsak 3500 4000 tl ye taksitli alabilecegim başka motor yok sanirim, pesin 4 vereblsem zaten ybr alirim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar