Bu benim hayalim

she

Yeni bir dünya hayal ediyorum. Evrenin bir diyer tarafında.3milyon metre çapında . Gökleri leylak rengi bulutları pembe olan. Yer rengi zümrüt yeşil olan.
Yolları 30cm genişliginde her 5 metrede bir paraleli olan ve tek yönlü. Her yere ulaşan bu yolların arasının yanlızca çiçekler olan.
Motosikletlerin depolarının suyla dolu olduğu bakımlarının sevgiyle yapıldığı.

Yeni bir dünya hayal ediyorum. Evrenin bir diyer tarafında.3milyon metre çapında . Gökleri leylak rengi bulutları pembe olan. Yer rengi zümrüt yeşil olan.
Yolları 30cm genişliginde her 5 metrede bir paraleli olan ve tek yönlü. Her yere ulaşan bu yolların arasının yanlızca çiçekler olan.

Öyle bir yer varsa benide alın.:cat::rendeer:

:mrgreen:eek:nu bileemde tek dicegim hos geldiniz yeni uye...
Avatara bittim cok tatliiii bayanmisiniz demicem she dedigine gore ....
Amacim konusup tanismak degildi cok ama cok hos avatarin var bunu belirtmekdi........:rendeer:

Oyy beni bayar o kadar çiçek böcek, şimdiden daral geldi.. :queen:

Ben şahsen erkeklerinde böyle bir yerde olmayı isteyeceklerini sanmıyorum. :cherry: Pembe falan malum, bozar (!) onları. :mrgreen:

Super Moderator
Ben de hayali konu dışına taşıyan kötü adam olayım bari:p

Varsa öyle bi yer benide götürün yau :DBenzin parasından yırtarık : D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:28 PM ----------

Ben de hayali konu dışına taşıyan kötü adam olayım bari:p

muuhahahahaa:queen::queen::queen:

Oyy beni bayar o kadar çiçek böcek, şimdiden daral geldi.. :queen:

Ben şahsen erkeklerinde böyle bir yerde olmayı isteyeceklerini sanmıyorum. :cherry: Pembe falan malum, bozar (!) onları. :mrgreen:

Sen ben onumuzdeki yaza kismet olurda Antalyaya geldigimde karsilama benide goriyim:mrgreen:pembe,yesil....esimle gelirim insallah oda iyi olurda yaza...:salut:

ben rejime gireyim 30 cm yollarda yan bile yürüsem geçemem....

hayal ediyorum ....
zayıfım tığ gibiyim 30 cm yollardan geçebiliyorum olmadı 5 m. sonra paralelinden geçerim...
off hayal kurdum kendimden geçtim...

benim hayalim ise pembe panjurlu bahçesinde golden olan 3 tanede çocuk olan bi yuvaa ahhh ahhhh havuzda olsun ama..:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Ne içtin sen..
cgbw9.gif

she

Sek su en kalitelisinden reklam olmasın diye baş harfi ile sessiz harflerini yazayım Erkl:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar