Boş konuşurken şunu söylemeyi unuttum sanırım ...sizin o saydığınız İtalya ve türevleri veya Çin ve türevleri ekonomilerinde sıkıntıya düşseler hep bir koruyup kollayanı kurtarani olur (Yunanistan çok mu , yoksa verimlimi çalışıyor ben söylim tembelin önde gidenleri )....k.kore nasıl ayakta zannediyordunuz.. kimse memleket düşmanı falan değil fakat bunu tüm oydan başka derdi olmayan iktidarlar yaptılar , yapacaklar.... kimsenin vergi dairesinde gişedeki memurun tatilini umursadığı yok, asıl sorun devlet veya özel makinaların durmamasi gerekiyor...Bu ülke insanı rüyalardan her uyandığında hep fakirlesti,, şimdiki rüya hazır i halka oy için avanta olarak yediren ve inşallah olmaz sonuçları kat ve kat ağır olacak bir rüya, o zaman gelir bu memleketi o doyurup topaç gibi yaptığınız suriyeli gençler kurtarır artik. (Hasta ,çocuk ,yaşlı özel kamplarda bakılabilirdi, bunlar hariç ne işleri var bu serserilerin istanbul un ankara'nin ortasinda ) dicem o ki büyük bir tiyatro sahnede 16 yıldır, paramızdan 6 sıfır atarak illüzyona başladıkları için ve peşinden para eden tüm devlet mallarını yok fiyatlara sattıkları için bu memleketin durmaya tahammülü yok.. elbette kimse tatil neymiş demiyor, fakat seçilmişler dillerine hakim olmayı bilmiyor diye kendini geri çeken turist yüzünden , turizmi yerlinin sınırlı parasına göz dikerek mi kurtaracaklar... elindeki parani bol bol harca , harca ki bir sonraki seçimde de """aman beeee memleketi ben mi kurtaracağım , koalisyonlara kalmayalım en iyisi oyumu akpye vereyim"" in altyapısı pompalanıyor halka...gözünüzü açın bu 3 gün daha fazla tatilden çok daha büyük bir dert.