Bu bayram tatili nedir ya?

10 gün bayram tatili nedir ulan?

10 gün noter açık değil, 10 gün maliye kapalı, 10 gün içinde pasaporttur, ehliyettir,plakadır hiç bir işlem yapılamıyor. Yahu tamam bunlara bi şekilde tamam da, poliklinikler neden kapalı? Benim kulağım tıkansa temizletmeye gidemeyeceğim 10 gün, acil serviste anca acil durumlar için yardımcı oluyor. Bankalar en az 4-5 gün kapalı. Ulan kartım atmde kalsa 5 gün parasız mı gezeceğim? İkametgah vs hiç bişey alamıyorum. Ne salak bir şey bu ya.

Ya arkadaş, anlıyorum ülkenin turizm geliri düştü, tatile gidilsin biraz para dönsün isteniyor vs. Nöbetçi bir personel koyamıyor musunuz yahu? 10 personel yerine 1 personel koy. En azından işler yürüsün devam etsin.

Yahu en garibime giden durumda; 28,29 Ağustos (pazartesi-salı) hiç bir özel gün değil. 30 ağustos zafer bayramı resmi tatil. 31 ağustos perşembe arife vs diye gidiyor.

28-29 Ağustos'u neden birleştiriyorsun? Neden tatil? Amaç ne yani? Böyle bişey olabilir mi ya? Arkadaş biri bana anlatsın ikna olayım.

Valla özel sektöre işçiye tatil yok, gümrükte malımız bekliyor bunlar perşembe cuma da salladı işler kaldı bayram sonrasına, müşteriye rezil olduk üstüne üstlük bir dünya ardiye parası da şirkete girdi. çalışmadan sırtını devlete dayamış tembel bir ülke olduk.

Motosikleti
Suzuki burgman 200
Neymis turizm sektorunu dusunuyorlarmis?Turkiyeye bakan istanbuldur antalya bodrum degil. Istanbul 10 gun terkedilmis sehir gibi olacak.Milyonlarca lira zarar,yollarda olecek olan insanlarda cabasi

Motosikleti
V-Strom L4 Youtube&Insta: Dengeliyorum
Yurtdışından gelen turisti ürkütünce, turizmcilere sus payı. Gerçi seyahat acentaları da, oteller de yabancıların çoktandır.

Devlet kurumları çalışıyor. Bu resmi tatil değil. İdari tatil. Nöbetçi görevliler var

bi arap ülkesiydi de hangisiydi hatırlayamadım şimdi; 1 AY ramazan bayramı tatili var.. 1 AY, ulan!

başımızdaki arap sevici sayesinde oraya doğru gidiyoruz

10 kapalı değil hocam.
idari izin verildi.
idari izin verilen günlerde mesai yapılır, ancak herkes mesaiye gelmez.
sadece vatandaşın işini görecek kadar personel bulunur kurumlarda.
ayrıca hastane, karakol vb. acil durum gerektiren kurumlarda 7/24 personel bulunur.

Vah ki ne vah.. arap ülke halkları gibi asalak emperyalizme tabi toplum olmanın ilk şartı milli üretimi zaafıyete ugratmaktir. Popülist politikacilar onlarca yıldır bu basiretsiz eyyamcı uzun tatil işlerine çanak tutuyor. Adamın kişi başı geliri 40bin 70bin olmuş. Sen o kadar zengin değilsin üretim asla aksatilmamali.

Bu konuların dillendiriliyor olması bile, bir aşama kaydedildiğini gösteriyor.İki gün ile turizm sektörünü kurtaran Reisimiz var.Sırtımız yere gelmez.

Kilicdar, Fetö, Doblo, Tura..

Motosikleti
DOMİNAR 400 UG 23
Bankalar 28-29 tam gün açık 30 resmi tatil zafer bayramı dolayısı ile,31 bankalar yarımgün mesai var.

Bir özel sektör kölesi derki...
Geneli deyil onlar kendilerini biliyor...
Devlet malı deniz yemiyen keriz :bounce:

bu ülkenin bir adım bile ilerleyememesinin tek sebebi memuriyettir.. memur sadece ayın 15 inde parasını almanın ve krallar gibi iznini yapmamnın derdinde işle alakası yok ömrü boyunca.

Özet geçeyim:
Adam bir serzenişte bulunmuş ve cevap olarak aslında işlerin döneceği kadar personel ile açık zamanlarının da olup, 10 gün tamamen kapalı olmayacağı yazılmış.

Sonrasında geriye kalan arkadaşlar artık toplumsal hobimiz olan siyasal ayrıştırma tekniklerini geliştirme üzerinde antrenman yapmışlar.

Özet geçeyim:
Adam bir serzenişte bulunmuş ve cevap olarak aslında işlerin döneceği kadar personel ile açık zamanlarının da olup, 10 gün tamamen kapalı olmayacağı yazılmış.

Sonrasında geriye kalan arkadaşlar artık toplumsal hobimiz olan siyasal ayrıştırma tekniklerini geliştirme üzerinde antrenman yapmışlar.

Siyasi ayrıştırma???
İnsanlar mutsuz, bu her konuda anlaşılıyor, birisi bir taş atıyor ve insanlar dolu oldukları için her fırsatta içlerindekini boşaltıyorlar, hepsi bu. Yoksa bunları yazanlar diğer partiden, bölücü, ayrıştırma tekniği uzmanı falan değiller, rahat olun.

Ayrıca toplumsal hobimizi "çalışan iş makinasını veya kepçeyi oturarak izleme" olarak biliyorum ben.

Tatilin olacağı nerdeyse aylar öncesinden belliydi tedbirini alamayacak kadar cahil misin ?
Birde idari izin verildi idari izin nedir ne anlama gelir açarsın ilgili yönergeyi bakarsın .

açılın ben vergi dairesi calisaniyim.

28 ve 29 Ağustos'ta vergi daireleri açık. ben de çalışıyor olacağım. 30 Ağustos zafer bayramı nedeniyle tatil. 31 Ağustos arefe nedeniyle yarım gün açığız.

sadece biz değil, tüm kurumlar açık. gidin işleminizi yaptırın, sorun yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar