Ben 16.000 e mitsubishi colt umu sattım ve tavsiye ederim.1.3 95 hp ama çok seri bi araba ve içi çok geniş.
---------- Post added at 13:01 ---------- Previous post was at 12:53 ----------
herhalde aracınız D kasaydı ve vandı sanırım yanılıyormuyum corsa ciddi bir piyasası ve begenen kitlesi var guzel araç...
Bende 2012 corsa d var şuan.Resmen kazıklandım.Parasını hak eden bi araba değil.Opelin eski astraları filan gerçekten taş gibi bi araba ama şuan için opel düşünenlere ben tavsiye etmem şahsen.Corsa d nin o kadar baştan savma bir iç dizaynı var ki.Emniyet kemeri kabloları bariz bi şekilde açıkta ve gözüküyo çok kötü bi görüntü.Orta konsol elinle ittirince resmen oynuyo.Radyo ekranı bi evi ısıtıcak kadar ısınıyo ve dokunduğunda ekrana garip şeyler oluyo.EN ÖNEMLİSİ CRUİSE CONTROL VAR ARAÇTA AMA YOKUŞ AŞŞAĞI 60 A SABİTLİYOSUN ARAÇ ALIP BAŞINI GİDİYO 70-80

aracı çalıştırıyorum,vitesi değiştiriyorum ( otomatik vites ),bi sesler geliyo arabanın altından duymanız lazım.Konforu sattığım 2006 model mitsubishi colttan kötü bana göre.ve eski aracım mitsubishi colt 1.3 95 hp,bu 1.4 100 hp ama araç resmen gitmiyo.Ayrıca 0 aldığım araba,50 lira benzinin altında benzin atınca ibresi kıpırdamıyo,görmüyo.Ben şahsen tavsiye etmiyorum opel corsa almayı düşünenlere