bunlardan alacağına soketini h4'e çevirip osram 35/35 halojen ampul takmanı tavsiye ederim.
Aslinda en dogru tavsiye .. Cunku yolda ampulun patlasa en yakin benzincide bile boyle bir ampull bulman imkansiz gibi bir sey.Gece vakti isiksiz kalmak cidden tehlikeli olur. Duy degistirmek hayli basittir. Bu sekilde ampul gibi basit bir parcayi aramaktan kurtulursun.
h4 yani halojenler patlamıormu ? diğer normal ampuller patıormu....
arkadaşlar bu ampulden arıyorum
özellikleri S2 35-35w halogen modeli
mavi boyalı olanını istemiyorum
birebir resimdekinin aynısından kullanan bilen varmı ?
![]()
Kullanmıyorum ve bilmiyorum, üzgünüm :bounce:
duy degısımının dısında farını h4'e uygun alman lazım far tası ve camı mika ise yuksek ısı nedenıyle zarar gorecektır
bunlardan alacağına soketini h4'e çevirip osram 35/35 halojen ampul takmanı tavsiye ederim.
cbr 125'e 6 ay önce uyguladım gece gündüz yanıyor. henuz bir sıkıntı yaratmadı (bu süre boyunca en az 5 ay motor üzerinden inmemişimdir, hergun işe gidip geliyorum) ama böyle bir ihtimalde var tabiki. far tası eriyen ve mika camı kararan bir çok motor var etrafta, özellikle çin malı olanlar.
h4ler çok parlak oldugu için geceleri çok kolay farkediliyor ve selektor yaptığında otomobiller hemen yol veriyor çünki seni araba zannediyorlar.
s2 türünden ne tür yada marka farketmez ne kullanırsan kullan geceleri yeterli olmayacaktır.
bu h4lerin no name 25/25 olanlarıda var piyasada belki onlar daha ısınıyor olabilir ama nasıl bir aydınlatma elde edersin bilemiyorum.
cbr125 e uyguladığın H4 kaç w?
çünkü cbr da çift s2 ampul aktif!
Dostum ben bu ampülden almıştım.Ama aydınlatması pek iyi değil gibime gelmişti.Ben beyaz ampül istemiştim.Adam bunu verdi.Sonuç olarak kısalarda gayet güzeldi.Ama uzunları yakınca hiç birşey yok.
Dostum bir far taşını feda edeceksen bende h4 çevirme kararsızlığı arasındayım.Ne kdara patlıyor ve nasıl aydınlatma. . . Bizimle paylaşırsan sevinirim.
iki tane h4 35/35w sürekli aktif, avatardaki görüntü![]()
Dostum nasıl gidiyor.Ben senin için sordum burdaki elektrikçime.Olur dedi h4.Ama h4 takınca sakın 55-60 w ampül takma.Kabloları aküyü eline alırsın.Aydınlatmayı artıracaksan birkaç tane sis lambası koyabilirsin sanırım aküyü yormadan.