Bu alet neydi ya

arkadaşlar benım sorum şu arabanın çakmaklıgına bi alet takıp radyo frekanslarını ayarlayıp flasdiskle şarkı dinlenebiliyormuş
1.bu aletin tam olarak adı ne
2.fiyatı ne kadar
3. bunların markası kalitelisi adisi var mı
4.bide nasıl kullanılıyor

pek kullanışlı değil:)

kendisine yüklediğiniz müzik parçalarını belirli bir radyo frekansından yayınlıyor,radyonuzu bu frekansa ayarlayarak dinliyorsunuz.ben aldım fakat randıman vermedi:cat:

50-70 ytl birşey. Flaş disk değilde
kendisi ucak bir teyip gibi birşey. içinde hafıza kartı var. Karta her istediğin müziği yükleyip aleti çakmaklığa takıyorsun. Zaten teyip gibi üzerinde gerekli fonksiyon düğmeleri var. Bazı modellerin uzaktan kumandası bile var. Doğrusu kumandalı olması çok iyi çünkü ufacık şeyle uğraşmak sinir bozucu... :)

ya bizim burda gordum baya herkes iyi diyor teybi değiştirecegine onu almak daha mantıklı gibi

arkadaşlar benım sorum şu arabanın çakmaklıgına bi alet takıp radyo frekanslarını ayarlayıp flasdiskle şarkı dinlenebiliyormuş
2.fiyatı ne kadar

CD'li arabalar için mp3 adaptörü. Piranha'nın bir tane var, fena bir şeye benzemiyor. Arkadaşım kullanıyor.

sağolun arkadaşlar dediğim gibi kaliteli olup olmadıgını nasıl anlayabiliriz

Fatihciğim onun adı FM Transmitter galiba...

Piysaya 30-50 ytl arası satışa sunulmuş Ve %90 'ıda Çin malı....:cherry:

GKN

pek kullanışlı değil:)

kendisine yüklediğiniz müzik parçalarını belirli bir radyo frekansından yayınlıyor,radyonuzu bu frekansa ayarlayarak dinliyorsunuz.ben aldım fakat randıman vermedi:cat:

bende arkadaşından alıp denedim pek randımanlı deil
belkide kalitesiz olduklarındandır..
her nedense ünlü markalar üretmedi bu cihazdan
işin garibi üstündeki frekansa göre radyoyu ayarlıyosun, arabanın o frekansı çekmediği yerlede ms3 çalaıda çekmiyo:mrgreen:

2.fiyatı ne kadar

hahaha.. bunu babam biliyo. kendi elleriyle yaptı.. evde 25m çapında yayın yapio:queen::queen:

ah.. kaçığım.. :*

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şeytan icadı çok kullanışlı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar