siz olayı anlamamıssınız . adam çöp gömelim diye birsey demiyorum.
adamı okadar buyutuyorsunuzki kendni birsyeler sanıyor diyorum. cekmek yada cekmemek olayı değil ben motora bindiğim zaman o adam varmııydı bilgim yok . ben ondan görüpte motora binmedim . yani olay su
adam söyle yapın böyle yapın aman ha sunu yapmayın diyor kendileri size yapma dediğini yapıyor.
forumda kasksız birisi motor sürerken video veya foto atsa şeytan taşlar gibi taşlıyorsunuz. bu adamı niye bukadar savunuyorsunuz ?
NEDEN BUKADAR BÜYÜTÜLÜYOR ? dememin nedeni budur . toz konduramamazlık var .
adam kaza yamıs hiç adamla alakası olmayan adamlar söylemi kusurlu böylemi kusurlu muhabbeti yapıp tartısmaya giriyor.
Sizi tınlamayan ve ucuz motor düşmanı adamı bukadar büyüttüğünüz icin soruyorum neyi var bu adamın diye .
Olay büyütmek toz kondurmamak değil kardeşim, daha iyisini yapan yok, o açıdan sahip çıkıyoruz biraz. Sen daha iyisini yap, emin ol sana da destek çıkarız her türlü.
Ben motora başladığımda eminim o daha bisiklet sürüyordu belki, ama bana 20 yıl sonra bile bilmediğim, kavrayamadığım bir çok husus anlattı. Bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler, şimdi imkan var, hizmeti sunan var, değeri bilinmeli.
Ha bazen ben de tavırlarını sinir olmuyor muyum, evet, ama alternatifi yok kardeşim.