Bu 3 motordan hangisini önerirsiniz....

ben durumum olduğunda yükselteceğim motor büyük ihtimal transalp olacaktır.

çok yakar diyorsun ama dl ile çok farklı olacağını sanmıyorum ikisi de bastığın zaman yakan makinalar.

ta yada dl650 derim.ikiside çok hoş makineler.ama yakıta biraz daha vermek gibi bir düşüncen olursa ta katır gibi makina.ama dl650 daha çok asfalt ve az arazi uzun yol.dl60 derim..

son model honda transalp yada honda deauville
belkı gormemıssındır aprilla pegaso 13600 tl ye dusmus aklında bulunsun fiyat cok ıyı

uzun zaman enduro motorları araştırmış biri olarak diyorumki dostum eğer çok taşlı,kayalıklı çamurda gitmeyeceksen DL650 seni fazlasıyla mutlu eder.lakin bana katır lazım sırtında yükle arada bir arazide yaparım diyorsan PEGASO ilk tercihin olsun.bence BMW yi listenden sil çünkü eğer kronik arızası varsa motora verdiğin para kadar arıza için verirsin.ama listene bence 2003 model bir Africa Twinde ekleyebilirsin.160'ın üzerine çıkmam diyorsan bence bildiğin ingiliz atı.hem heybetli hem güçlü hem taş gibi.

yeni nesil TA lar nasıl XL700 Transalp?

Servis masrafın çok olur bmw ve apriliadan kaç derim hele ucu ucuna para bulup alcaksan benim gibi

arkadaşlar bu servis masrafı çok olur laflarından ziyade rakam versek atıyorum diğeri 10 lira ise BMW ne kadar ki de fazla diyorsunuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar