brrrrrr! doktor bu ne

İspanya'nın Zaragoza kentinde 15 gün önce gece ava çıkan avcıların amatör kamerasına yansıyan bir görüntü izleyenlere, 'İn mi cin mi' dedirtecek türden.

Ağaçların arasında çırılçıplak oturan ve başını iki ayağı arasına koyan insan görünümündeki canlı, uzun süre ışık tutulmasına rağmen hareket etmedi.

Avcıların gürültü yapmaları üzerine başını hızlıca kaldıran ve görönümüyle adeta filmlerde görmüş olduğumuz hayali varlıkları anımsatan canlı, avcıların yüreğini ağzına getirdi.

Avcılar gördükleri korkunç manzara karşısında adeta arkalarına bile bakmadan kaçtılar.

http://haber.mynet.com/detail_news/...aberHome&id=X1151364029734&date=27Haziran2006

başlığın yanındaki izle butonundan videoyu izleyebilirsiniz

Tüyler ürperten bi yaratık, gerçek olma ihtimali var aynı insan gibi gözleri parlıyor

dark son kısımda görüntü çok net...son saniyelerden biraz önce...tırstım ya...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
muhaha cep telini flaşını açmamış bırakın ya:mrgreen:

Super Moderator
Bu da videoyla ilgili yorumlardan biri:
mertallicats - 27.06.2006 23:33
geç bunlarii
bos isler bunlar, ekonomik kriz kapida birakin ini cini tartismayi!!
Videodan daha çok ilgimi çekti...

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Forum Sayfalarında sorulan sorulara anlamsız cevaplar veremezsiniz.. Aynı mesajın birden fazla foruma atılması durumunda, yada bir mesajın forumun konusu ile ilgili olmadığı halde popüler bir foruma atılması durumunda forum yöneticileri ilgili mesajları silebilir yada uygun forumlara taşıyabilir. Bu tarz mesajlara devam edildiği taktirde yollanan mesajalr moderatorler tarafından silinecektir. Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır! Doğabilecek herhangi bir problemden www.motosiklet.net sorumlu tutulamaz!

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
**************Site Yöneticisi: crato **************

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
lazımlığı yakın tutsaydın

yav olaya bakın

izlerken hiç bişey göremediğim için hiç korkmadım ama

tam dalmış ne olduğunu anlamaya çalışırken bi anda yanımda titreşimde duran telefonum çaldı o sırada harbiden sıçradım korkudan ardından tekrar pc ye baktığım da pc dondu ve restart attı kendi kendine.Görüntüden değil ama bunlardan harbiden tırstım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar