Bridgestone’un F1′den ayrılması MotoGP’yi etkilemeyecek

Bridgestone’un sezon sonunda F1′den ayrılacak olması, firmanın Moto GP’deki geleceğini etkilemeyecek gibi gözüküyor.

Hiroshi Yamada konu hakkında şunları söyledi: “Kontratımız 2011 yılı sonunda sona eriyor. En azından 2012 sonuna kadar sporda kalmak istiyoruz.”

“Şu anda bir karar almış değiliz. Finansal durumumuz çok iyi değil ama bana kalırsa devam etmeliyiz. Şu sıralar firmanın üst düzey yöneticilerini bu duruma ikna etmeye çalışıyorum.”

“Rakip bir firmanın Moto GP’de yer alması spor açısından güzel olabilir. Eskiden rakiplerimizi yenerek kazanıyorduk, şu anda böyle bir durum gerçekleşmiyor.”

“Şu anki kuralların aynen kalmasını istiyoruz çünkü bu kurallarla bütçemizi kontrol altında tutabiliyoruz. Yarış hafta sonlarında her sürücüye 18 lastik sağlıyoruz. 2008′deki duruma geri dönmeyi hayal bile edemiyorum.”

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

Ekli dosyalar

• 2rzymqc.jpg
    2rzymqc.jpg
    11.4 KB · Görüntüleme: 6,917
Sponsorlar tek tek desteğini çekiyor f1 den yada moto gp den artık zorlaşıyor artık durumlar.:cyclopsan

Ben büyük firma sahibi olsam böyle işlere fazla para saçmazdım. Zaten eski havası da yok iki organizasyonunda. F1'in hiç kalmadı da.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar