- Motosikleti
- Çükü Olanın Dükü Olur.
Reyiz henüz bizim buralarda petrol bulamadığı için mejburen öyle.Kastamonu'da işler şu şekilde yürüyor sanırım
Reyiz henüz bizim buralarda petrol bulamadığı için mejburen öyle.Kastamonu'da işler şu şekilde yürüyor sanırım
"İnsanlık Bizde Kalsın" demek istemiş gugıl emmi.Şimdi anlaşıldı abi. O yüzden PO logosu yerine insan var haritada
Eskiden benzin istasyonu denmezdi 50 yaş üstü hatırlar "petrol" denirdi , arkadaşın yaşını bilmiyorum belki "petrol" yazdı otomatik "ofisi" eklendi yazarkenBenzinim bittiyse hangisine yakınsam ondan alacam mejburen. 1.900'ün üstünde bayisi varmış petrol ofisinin.
![]()
"Can"lı çocuk yapma modası 80'lerden sonra yayıldı, onlar da daha ellisine girmedi. Bilemiyorum artık.Eskiden benzin istasyonu denmezdi 50 yaş üstü hatırlar "petrol" denirdi , arkadaşın yaşını bilmiyorum belki "petrol" yazdı otomatik "ofisi" eklendi yazarken![]()
Valla anlamadım üstad"Can"lı çocuk yapma modası 80'lerden sonra yayıldı, onlar da daha ellisine girmedi. Bilemiyorum artık.![]()
Abi bazen derim petrolde araba su tutalım diye, İstanbul'da ilgimi çeken bir konu istasyonlarda neredeyse self servis yıkama yoktu. Gerçi haklılarda, taşı toprağı altın olan yerede gereksiz self servis yıkama.Eskiden benzin istasyonu denmezdi 50 yaş üstü hatırlar "petrol" denirdi , arkadaşın yaşını bilmiyorum belki "petrol" yazdı otomatik "ofisi" eklendi yazarken![]()
Emmi peki "su" lu çocuk yapma ne zaman başladı?"Can"lı çocuk yapma modası 80'lerden sonra yayıldı, onlar da daha ellisine girmedi. Bilemiyorum artık.![]()
Babadan duyduysan kulak aşinalığı olabilir gerçi sen 20 yaşında puro içen eski kasa Merso hayranı birisin , reenkarnasyona inanasım geliyorAbi bazen derim petrolde araba su tutalım diye, İstanbul'da ilgimi çeken bir konu istasyonlarda neredeyse self servis yıkama yoktu. Gerçi haklılarda, taşı toprağı altın olan yerede gereksiz self servis yıkama.
Açıkçası bunlar hep tecrübe işi, benim shell'e aram yok. Mecbur değilsem almam. Po ve Opet'i daha dürüst buluyorum. Bp kalmadı azizim. Olsa dükkan senin. Yerleşim yeri içi yerlerden veya şehirlerarası otobüslerin durduğu yerlerden almaya gayret ederim. Ucuz diyen, kıytırık markalardan daha hayatımda almadım. Bir kere Denizli-Kale-Antalya yolunda bakkaldan güğümle almıştım.
Abi babadan değilde sanırım evimin yakınındaki Petrol ofisine yıkamaya giderken kısaltmak için kullanırken akılda kaldı. Mercedes hastasıda pek değilimdim aslında, ilk Grand Cherokee 5.2 alacaktım çok dağınık geldi uğraşamam dedim sonra E34 520 İ baktım onunda kliması ve parça sıkıntısı vardı. Bursa'ya dönerken abim bunun ilanı attı bende "Neymiş bu W124? Neden bu kadar seviliyor?" diye aldım, biner binmez anladım ne olduğunu.Babadan duyduysan kulak aşinalığı olabilir gerçi sen 20 yaşında puro içen eski kasa Merso hayranı birisin , reenkarnasyona inanasım geliyor![]()
Onlar da 90'ların sonu 2000'lerin başı o sıralarda imal.Emmi peki "su" lu çocuk yapma ne zaman başladı?![]()
Hangisinin kostiği az, motosikletinize az zarar veriyorsa oradan.Motosikletimi yıkatacağım,
Hangi petrol ofisinde(yakıt istasyonu olarak okuyun) yıkatayım?
Bak içinde motosiklet geçtiği için, soru da otomatikmanmotosikletle ilgili oldu…
Hangisinin kostiği az, motosikletinize az zarar veriyorsa oradan.
onu nasıl anlıyoruz ustat ?
shell den alınca benim motor bi sahlanıyor etkisi hemen hissediliyor. ama kostik konusunu anlamak problem.
Koklayacaksın. Kostik kokusunu tanıman lazım, bilmen lazım. Ayrıca dokunduğunda derin hemen buruşuyorsa oradan kaçacaksın.onu nasıl anlıyoruz ustat ?
shell den alınca benim motor bi sahlanıyor etkisi hemen hissediliyor. ama kostik konusunu anlamak problem.