'el yordamıyla ayar yapıldığını belirtmişsiniz , nasıl yanlış ayar yapıldığını fark ettiniz yani motorda ne gibi değişiklikler olduda bunu anladınız , benimki de sentil kullanılmadan yapıldı onun için merak ettim.Etkiler, sübaplar fazla sıkıldıysa zor çalıştır, ilk çalıştırdığında rölanti çok düşük olur, motor ısındıkça sübap boşluğunda artma oluşmaya başladığında motor daha rahat ve serbest çalışmaya başlar ve rölantide artma görülür, yani sıcak motor soğuk motor rölantisi farklı olur, motor rölanti tutmaz. Bahsettiğim gözlemleri. 2011 senedinde motorum henüz 2 binli km lerde iken cbf 150 motoruma Adapazarı serviste, sübap şıkırtısını kesmek için sente çakısı kullanmadan, sözde el yordamına güvenerek yanlış sübap ayarı yapan ve sübaplarını fazla sıkan, hayırsız bi ustanın müdahalesinden sonra kendi motorumda yaşamıştım. Baya canım sıkılmıştı. Sonra İst. Db Motor sente çakısı ile güzel bi sübap ayarı yapmış ve sorunum düzelmişti. 26 bin km dir de motorumun sübap ayarı kaçmıyor.
Etkiler, sübaplar fazla sıkıldıysa zor çalıştır, ilk çalıştırdığında rölanti çok düşük olur, motor ısındıkça sübap boşluğunda artma oluşmaya başladığında motor daha rahat ve serbest çalışmaya başlar ve rölantide artma görülür, yani sıcak motor soğuk motor rölantisi farklı olur, motor rölanti tutmaz. Bahsettiğim gözlemleri. 2011 senedinde motorum henüz 2 binli km lerde iken cbf 150 motoruma Adapazarı serviste, sübap şıkırtısını kesmek için sente çakısı kullanmadan, sözde el yordamına güvenerek yanlış sübap ayarı yapan ve sübaplarını fazla sıkan, hayırsız bi ustanın müdahalesinden sonra kendi motorumda yaşamıştım. Baya canım sıkılmıştı. Sonra İst. Db Motor sente çakısı ile güzel bi sübap ayarı yapmış ve sorunum düzelmişti. 26 bin km dir de motorumun sübap ayarı kaçmıyor.
sübap ayarının motor bloguna zararı var mıdır ?
subab ayarı bozuk ve 10bin bakımına 2000 km varken farkettim 2bin km kullanmaktan sıkıntı olur mu