sanada 1 tane söz ama şimdi değil arkadaşa söyliyeyim geldiğinde özelden adresini alırım...
acaba motosiklet.net anahtarlığından 1 tane bulabilirmiyiz yada sizde varsa fazla. bir ücret karşılığında almamız mümkünmü?
sanada 1 tane söz ama şimdi değil arkadaşa söyliyeyim geldiğinde özelden adresini alırım...
acaba motosiklet.net anahtarlığından 1 tane bulabilirmiyiz yada sizde varsa fazla. bir ücret karşılığında almamız mümkünmü?![]()
![]()
Abiii bunlardan istiyorum yaaaaa:salut::salut:
Bize Denizli'den geliyor. Sen nasıl bulamadın. Birkaç gün önce Denizli den GNK buji siparışı verdim. Yanında eşantiyon geldi. GNK ya uğra. İstanbuldan buji siparışı veren ağabilerin selami var. Bana birkaçtane verin. Yoksa onlara söylerrim sizden siparış almazlar dersin bize kadar gelen sana mutlaka verilir.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:57 ----------
Oldu da bulamadın . Bu işin kolayı var. Hemen bir tuhafiyeciye git 75 cm. kırmızı kurdale al. Birde orada varsa bu klıpsten alırsın. Bulamadın anahtarcılarda vardır. Git bir terziye şuracığa bir makına geçermisiniz dersin zaten para almazlar kaç tane istiyosan kendin imal edersin.
Abi bende varda mesele ulaştırabilmekte.
Güntekin selam, dün Yurtiçin'den aramışlar. Adreste kimseyi bulamamışlar.
İki kere uğramışlar. Sana numarayı versem arayabilirmisin?
Güntekin selam, dün Yurtiçin'den aramışlar. Adreste kimseyi bulamamışlar.
İki kere uğramışlar. Sana numarayı versem arayabilirmisin?
fazla olduysa 1 tanede ben rica edebilir miyim?:mrgreen::mrgreen: Çok teşekkür ederim. Demek ki insan birşeyi kafaya takınca sağlıklı düşünemiyor ve basireti bağlanıyor. NGK buji ile görüşüyorum, bujilerimi de hep onlardan alırım. birazdan doğru oraya gidip görüşeceğim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:22 ----------
Cihat kardeşim ihtiyaç kalmadı inan artık ne diyeceğimi bilemiyorum. Sağolsun bütün kardeşlerim ilgi gösterdiler, 5-6 adet oldu. İhtiyacı olan kardeşlerimize ulaştıralım.
Emaneti aldım Allah razı olsun. Hayırlı cumalar.
Mehmet Güntekin kardeşim sakarya kampından dolayı yoktum. Anahtarlıkları unutmadım merak etme...Şimdi ptt kargo ile 2 tane gönderdim adresine iyi günlerde ve nice kilometrelerde kullanmak dileği ile...
Not:Teslim tarihini 23-06-2011 olarak yazmış...
Bakın ne buldum arkadaşlar, Honda'sı olan arkadaşlar için çok güzel bir ürün.
![]()
1 tanede bana gönderirmisiniz?![]()
Ürünün linkini verebilir misin?